Trafik Kazasında Ağır Yaralanan İşçi Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Trafik Kazasında Ağır Yaralanan İşçi Öldü

Balıkesir'in Bigadiç içesinde, polis memurunun kullandığı otomobilin kar küreme aracına çarpması sonucu ağır yaralanan işçi Emin Taşdemir, tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirdi.

08.01.2016 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bigadiç içesinde, polis memurunun kullandığı otomobilin kar küreme aracına çarpması sonucu ağır yaralanan işçi Emin Taşdemir, tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, 2 Ocak'ta Balıkesir-Bigadiç karayolunun 20. kilometresi, Çömlekçi mevkisinde, polis memuru M.G'nin (30) kullandığı 38 FK 61 plakalı otomobil, 06 DY 0721 plakalı kar küreme aracına çarptı. Bu sırada aracın üzerinde bulunan işçi Emin Taşdemir (28) ile otomobilin içindeki H.A.E (17) ağır yaralandı.

Kaza sonrası ağır yaralanan H.A.E. ile Taşdemir ambulanslarla, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gözaltına alınan polis memuru M.G ise ifadesinin ardından, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hastanede tedavi altına alınan ve durumu ağır olan Emin Taşdemir, kazadan 4 gün sonra hayatını kaybetti. Bunun üzerine daha önce ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan M.G. savcılığa çağırıldı ve ardından tutuklandı.

Evli ve 2 çocuğu bulunan kar küreme işçisi Taşdemir, memleketi Bigadiç'te defnedilirken, H.A.E'nin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Taşdemir'in yakınları, sivil polislerin olay günü hastanenin acil servisinde sağlık görevlileriyle görüştüğünü ve kendilerinin çocuklarıyla görüştürülmediğini iddia etti.

Hastanede tedavi gören H.A.E'nin lise öğrencisi olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Trafik Kazasında Ağır Yaralanan İşçi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement