Trafik Kazasında Şehit Olan Teğmenin Cenazesi Ankara'ya Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazasında Şehit Olan Teğmenin Cenazesi Ankara'ya Gönderildi

Trafik Kazasında Şehit Olan Teğmenin Cenazesi Ankara\'ya Gönderildi

Edirne’nin İpsala ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Keşan Devlet Hastanesi’nde şehit olan Teğmen Davut Başaran’ın cenazesi, Ankara’ya gönderildi.

04.10.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin İpsala ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Keşan Devlet Hastanesi'nde şehit olan Teğmen Davut Başaran'ın cenazesi, Ankara'ya gönderildi.

Edirne'nin İpsala ilçesine bağlı Yenikarpuzlu beldesinde Türkiye- Yunanistan sınırındaki İpsala 1. Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı 2. Hudut Bölüğü'ndeki gözetleme kulelerinde nöbet tuttuktan sonra birliklerine dönen askerleri taşıyan araç Meriç Nehri seddesi üzerinde takla atmış, kazada Er Mustafa Tuğrul (21) şehit olmuş, Teğmen Davut Başaran (24) ile erler Ahmet Alpyürek ve Salih Başak da yaralanmıştı. Kazadan yaralı kurtulan Teğmen Davut Başaran, sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Şehidin cenazesi, Çanakkale Gelibolu'dan gelen savcının incelemesinin ardından Keşan'a gelen babası ve ağabeyi tarafından teslim alındı. Cenaze Çorlu'dan kalkan askeri uçakla Ankara'ya gönderildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trafik Kazasında Şehit Olan Teğmenin Cenazesi Ankara'ya Gönderildi - Son Dakika


Advertisement