Trafik Polisinin Şehit Olduğu Kaza - Son Dakika
Güncel

Trafik Polisinin Şehit Olduğu Kaza

Görüntü Dökümü : Kaza anı - Beşiktaş'ta bir polis memurunun şehit olduğu, birinin de ağır yaralandığı kazaya karışan aracın sürücüsünün yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu belirtildi Beşiktaş'ta bir polis memurunun şehit olduğu, birinin de ağır yaralandığı trafik kazasında, polis aracına çarpan otomobilin sürücüsünün yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu öğrenildi.

29.01.2016 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Kaza anı - Beşiktaş'ta bir polis memurunun şehit olduğu, birinin de ağır yaralandığı kazaya karışan aracın sürücüsünün yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu belirtildi

Beşiktaş'ta bir polis memurunun şehit olduğu, birinin de ağır yaralandığı trafik kazasında, polis aracına çarpan otomobilin sürücüsünün yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Çırağan Caddesi Ortaköy yönünde seyir halinde bulunan 34 A 4342 plakalı trafik polisi aracına çarpan, karşı yönden gelen 34 RUZ 27 plakalı otomobilin sürücüsü Rüzgar Çetin gözaltına alınarak Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Çetin'in emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Olay

Çırağan Caddesi Ortaköy yönünde seyir halinde bulunan 34 A 4342 plakalı trafik polisi aracı, karşı yönden gelen 34 RUZ 27 plakalı otomobille çarpışmıştı. Araçta bulunan iki polis memurundan biri dışarı fırlayarak diğeri ise sıkışarak ağır yaralanmıştı. Araçtan fırlayan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesinde şehit olmuştu. Ağır yaralanan polis memuru ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Trafik Polisinin Şehit Olduğu Kaza
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trafik Polisinin Şehit Olduğu Kaza - Son Dakika


Advertisement