Trafik Polisleri Sürücülere Broşür ve Araç Kokusu Dağıttı - Son Dakika
Eğitim

Trafik Polisleri Sürücülere Broşür ve Araç Kokusu Dağıttı

Trafik Polisleri Sürücülere Broşür ve Araç Kokusu Dağıttı

Çorum Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde sürücülere bilgilendirme broşürü ve oto kokusu dağıttı.

08.05.2014 01:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde D-100 karayolu üzerinde sürücülere kural ihlali yapmamaları konusunda uyarılarda bulunarak bilgilendirme broşürü ve oto kokusu dağıttı.

1-7 Mayıs Karayolları Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında Trafik Ekipleri Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde sürücülere ceza yerine oto kokusu ve broşürlerle uyarılarda bulundu. 
Trafik polisleri sürücüleri kurallara uyma konusunda titizlik göstermelerini isteyerek, Karayollarında gerçekleşen kazaların sebeplerinin başında kurallara uymamaktan kaynaklandığını, kurallara uyan sürücülerin kaza yapma riskinin daha az olduğunun önemine değindiler. 
Sürücülerle yakından ilgilenen polisler Ülkemiz ve İlçemizde kazalardan dolayı birçok insanın hayatını kaybettiğini ve sakat kaldığını hatırlatarak yorgunluk, sürüş ve dinlenme süreleri hakkında bilgiler verdi.










Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Trafik Polisleri Sürücülere Broşür ve Araç Kokusu Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement