Trafik Sigortacıları Afyonkarahisar'da Toplanıyor - Son Dakika
Güncel

Trafik Sigortacıları Afyonkarahisar'da Toplanıyor

AFSAD Başkanı Bekir Özerdem, trafik sigortalarındaki artışlar, sigortacılığın dünü, bugünü ve yarınıyla ilgili konularının tartışılacağı toplantının yapılacağını söyledi.

22.02.2016 17:07  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyon Sigorta Acenteleri Dernek (AFSAD) Başkanı Bekir Özerdem, Sultandağı Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü işbirliğiyle trafik sigortalarındaki artışlar, sigortacılığın dünü, bugünü ve yarınıyla ilgili konularının tartışılacağı toplantının Afyonkarahisar'da yapılacağını söyledi.

Ahmet Necdet Sezer Kampüsü, Sabri Bektöre Konferans Salonunda 29 Şubat'ta gerçekleşecek Trafik Sigortası Paneline, Şoförler Federasyon Başkanlığı ile Otobüsçüler Federasyon Başkanlığının taraf olup, tüketicileri temsil edeceğini ifade eden AFSAD Başkanı Özerdem, fiyat artışlarının cevaplarını da Türkiye Sigorta birliği genel sekteri, Sigorta acenteleri icra komite başkanı ve sigorta eksperleri icra komite başkanının vereceğini belirtti.

Değiştiği iddia edilen ağır kusurla ilgili genel şartlar hakkında da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigortacılık Müdürünün bilgi aktarımında bulunacağını belirten Özerdem, "Ülkemizde ilk defa tüketiciler ile sigorta sektörünün tüm aktörleri Afyonkarahisar'da bir araya gelecekler. Bu panelde tüketiciler fiyat artışlarının cevaplarını direk olarak konuların muhataplarından alacaklar. Böyle bir organizasyonun paydaşı olmaktan dolayı mutluyuz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trafik Sigortacıları Afyonkarahisar'da Toplanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement