Trafikte Telefonlar Cebe - Son Dakika
Yerel

Trafikte Telefonlar Cebe

Trafikte Telefonlar Cebe

Gaziantep’in Nizip İlçesinde üniversite öğrencileri araç sürücülerini durdurup, trafikte telefonla konuşmamaları konusunda uyardı.

04.06.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nizip İlçesinde üniversite öğrencileri araç sürücülerini durdurup, trafikte telefonla konuşmamaları konusunda uyardı.

Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi ve Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttükleri 'Trafikte Telefonlar Cebe' projesi kapsamında, Toplum Destekli Polislik ve Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlileri, Nizip Eğitim Fakültesi öğrencileriyle birlikte, Mustafa Kökmen Bulvarı üzerinde araç sürücülerini durdurarak, trafik kurallarına uymaları ve trafikte telefonla konuşmamaları konusunda uyardılar. Konuyla ilgili uyarı ve bilgilerin yazılı olduğu broşürleri de dağıtan öğrencilerin bu duyarlı davranışına karşılık Nizipli sürücüler, öğrencileri tebrik ederek, memnun kaldıklarını belirttiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Nizip Eğitim Fakültesi Öğrencisi ve Projenin Öğrenci Koordinatörü Şevval Sönmez, şunları söyledi:

"Bugün burada Üniversitemizin, sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde, Emniyet Müdürlüğü ile birlikte düzenlemiş olduğu, 'Trafikte Telefonlar Cebe' projesi kapsamında, sürücüleri durdurup, emniyet kemeri takma, hız sınırı ve benzeri kuralların yanı sıra araç kullanırken telefonla konuşmanın da can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürdüğünü belirtmek üzere bir çalışma yapıyoruz. Sürücüler sağ olsunlar, uyarılarımızı dikkate alarak, kurallara uyacaklarını belirttiler. " - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trafikte Telefonlar Cebe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement