Trafikten Mola Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Trafikten Mola Uygulaması

Trafikten Mola Uygulaması

Bayram tatili nedeniyle yoğunlaşan trafikte kazaların önüne geçmek ve sürücüleri dinlendirmek için Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü zorunlu mola uygulaması başlattı.

27.07.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayram tatili nedeniyle yoğunlaşan trafikte kazaların önüne geçmek ve sürücüleri dinlendirmek için Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü zorunlu mola uygulaması başlattı.

Giresun Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince uzun yoldan gelen sürücüler Karadeniz Sahil Yolu Trabzon istikametinde durduruldu. Sürücüler rutin kontrol uygulaması yerine çay kahve ikramı için durdurulduklarını öğrenince şaşkınlık yaşadı.

Trafik polisleri önce araç sürücülerine yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları konusunda uyarılarda bulundu ardından ikram için tesise davet edildi. Burada yine polisler tarafından sürücülere çay, kahve,meşrubat ve pasta ikramında bulunuldu. Ücretsiz ikramların ardından sürücüler böyle bir uygulama karşısında şaşkın olduklarını ve memnuniyetle ayrıldıklarını belirtti.

Trafikte yapılan sıra dışı uygulamayla ilgili değerlendirme yapan Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de, yorulunca mola verilmesini, hayata mola verilmemesi gerektiğini söyledi.

İl Emniyet Müdürü Öztürk, "Olası kazaların önüne geçmek amacıyla sürücüleri uyarmak ve biraz dinlendirmek için böyle bir uygulama başlattık. Bayram süresince bu uygulamamız sürecektir" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trafikten Mola Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement