Trafo Patladı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Trafo Patladı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Trafo Patladı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Bahçelievler'de Türkiye Elektrik Üretim İletim A.Ş. (TEAŞ) Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü'ndeki çalışma sırasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı trafo patladı.

18.01.2015 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler'de Türkiye Elektrik Üretim İletim A.Ş. (TEAŞ) Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü'ndeki çalışma sırasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı trafo patladı. Patlamada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Soğanlı Mahallesi, Hülya Sokak'ta bulunan TEAŞ Trakya Şebeke İşletme Grup Müdürlüğü içindeki bir trafoda iddiaya göre, geçtiğimiz Perşembe gününden beri devam eden çalışmda saat  09.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamada trafonun yakınında bulunan Sinan Aksoy öldü, 4 kişi ise yaralandı. Patlamanın ardından binada yangın çıktı. Vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Yanık yarası bulunan 2 kişi, ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Yanık ve Yara Tedavi Merkezi'nde tedavi altına alındı. Diğer yaralılar ise çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Sinan Aksoy'un cesedi cenaze nakil aracıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, patlamanın gerçekleştiği alan da inceleme yaptı.

) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trafo Patladı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement