Gezi Partililerden Trafo Yanına Kedi Evi - Son Dakika
Güncel

Gezi Partililerden Trafo Yanına Kedi Evi

Gezi Partililerden Trafo Yanına Kedi Evi

Antalya'da Gezi Partililer tarafından 'Kediler Trafoya Girmesin' sloganıyla düzenlenen etkinlikte, bir trafonun yanına kedi evi kuruldu.

13.04.2014 16:45  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Gezi Partisi Muratpaşa ilçe teşkilatı tarafından 'Kediler Trafoya Girmesin' sloganıyla düzenlenen etkinlikte, Konyaaltı İlçesi'ndeki bir trafonun yanına kedi evi kuruldu.

TRAFO YANINA KEDİ EVİ

Gürsu Mahallesi'ndeki park alanında yer alan elektrik trafosu önünde 'Mamanı kap da gel' adlı etkinlik kapsamında toplanan partililer, sokak kedilerinin kalabileceği yuva getirdi. Hayvanseverlerin de mama getirerek destek verdiği etkinlikte, partililer trafonun yanına kedi evi kurdu.

"KEDİLER TRAFOYA GİRMESİN"

Burada basın açıklaması yapan partinin Antalya il sözcülerinden Murat Ömür Tuncer, etkinliği 'Kediler Trafoya Girmesin' sloganıyla geçekleştirdiklerini söyledi. Tuncer, etkinliğin Muratpaşa İlçe teşkilatı tarafından düzenlendiğini, partililerle hayvanseverlerin destek verdiğini dile getirdi. Tuncer, Konyaaltı İlçesi'nde de Gezi Partisi ilçe teşkilat kurmaya yönelik faaliyet yaptıklarını söyledi. Hayvanların insan yaşamının bir parçası olduğuna dikkati çeken Tuncer, "Herkesi kapsayıcı bir parti olmaya çalışıyoruz. İnsana ve insani değerlere önem veriyoruz. Kedi evini de Konyaaltı'na bir armağan olarak kuruyoruz" diye konuştu. Etkinlikte partililer kedi evine, partinin logosu ile 'Antalya tüm canlılar daha yaşanılabilir dünya arzusuyla' yazılı tabela ile bir çocuğun yaptığı resmi astı. Daha sonra partililer ve hayvanseverler kedi evinin çevresine mama bıraktı. Partililer etkinliği gerçekleştirme nedenini, "Kediler trafoya girmesin. Kediler elektrik kesintisine neden olmasın. Oyların çalınmasına neden olmasınlar, kendilerine ait yuvada yaşasınlar" diyerek anlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gezi Partililerden Trafo Yanına Kedi Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yiğit: Maalesef biz ne kadar doğa sever olsakta, bazı zavallılar bizim boş iş yaptığımızı zannediyor. 1 0 Yanıtla

Advertisement