Traktör Şaha Kalktı Sürücünün Kulağı Koptu - Son Dakika
Güncel

Traktör Şaha Kalktı Sürücünün Kulağı Koptu

Traktör Şaha Kalktı Sürücünün Kulağı Koptu

Sakarya Akyazı İlçesi'nde kum yüklü traktör yokuş yukarıya giderken fazla yük nedeniyle şaha kalktı.

03.07.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Akyazı İlçesi'nde kum yüklü traktör yokuş yukarıya giderken fazla yük nedeniyle şaha kalktı. Traktör ile römork arasına sıkışan sürücü 25 yaşındaki Engin Yavuz'un kulağı koptu.

Kaza saat 14.30 sıralarında Akyazı Güzlek Mahallesi'nde meydana geldi. Bir römork dolusu kumu Güzlek Mahallesi'ndeki evlerine taşıyan Engin Yavuz, traktörüyle yokuş tırmanırken bir anda traktörün ön tarafı kalktı. Traktör ile römork arasında sıkışan genç sürücünün kulağı koptu.

Engin yavuz, 112 Acil Sağlık Ambulansıyla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kopan kulağı da özel bir kutuya konularak hastaneye götürüldü.

- Akyazısakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Traktör Şaha Kalktı Sürücünün Kulağı Koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı
    18:59 Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı

    Ali Rıza Ataktürk Caddesi'nde Y.E.Y. idaresindeki 22 ADG 393 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.


Advertisement