Traktörün Altında Kalan İki Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Traktörün Altında Kalan İki Çocuk Hayatını Kaybetti

Traktörün altında kalan iki çocuk hayatını kaybettiDENİZLİ - Denizli'de meydana gelen trafik kazasında traktörün altında kalan 9 ve 12 yaşlarındaki 2 çocuk hayatını kaybetti.

15.04.2017 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Traktörün altında kalan iki çocuk hayatını kaybetti

DENİZLİ - Denizli'de meydana gelen trafik kazasında traktörün altında kalan 9 ve 12 yaşlarındaki 2 çocuk hayatını kaybetti. Kazada dede ile bir torunu da yaralandı.

Kaza Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Kızılyer Mahallesi Ortaarık Mevkisinde meydana geldi. 59 yaşındaki dede Yalçın Sülük idaresindeki 20 H 5442 plakalı traktör ile seyahat eden 3 torunu tarla yolunda ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybederek 2 metre yüksekten tarlaya devrildi. Traktörün devrilmesinin ardından dede Yalçın Sülük ile 12 yaşındaki torun Ayşen Gözde Sülük tarla içerisine savrularak yaralandı. Traktör üzerinde yer alan diğer 2 torun 9 yaşındaki Enes Sülük ile 12 yaşındaki Veli Eren Aydoğandemir ise traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi.

Olayın ardından tarlada bulunan vatandaşlar durumu hemen jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, traktör altında kalan ve yaralı olan dede Yalçın Sülük ile torun Ayşen Gözde Sülük'ü Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Devrilen traktör ise olay yerine çağrılan kepçe kaldırıldıktan sonra traktör altında kalan torunlar 9 yaşındaki Enes Sülük ile 12 yaşındaki Veli Eren Aydoğandemir'in cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Durumu habere alan dede ve torunların ailesi olay yerinde gözyaşı döktü. Olay yerine gelen 12 yaşındaki torun Veli Eren'in babası Lütfü Aydoğandemir, vatandaşların desteğiyle güçlükle ayakta durdu. İsmi öğrenilemeyen torunların diğer dedesi ise 'Allah'ım ben bu acıya nasıl dayanacağım' diyerek feryat etti.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

(MT-AA-

Traktörün Altında Kalan İki Çocuk Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Traktörün Altında Kalan İki Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti
    19:31 İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti

    İstanbul'da bir taksiciyi öldüren İranlı şüpheli, savcılıktaki ifadesinde olayın detaylarını anlattı. Şüpheli, tartışma sonucunda sinirlenerek taksicinin üzerine bıçakla saldırdığını ve daha sonra para çalmak için aracı kullanmaya devam ettiğini itiraf etti.

  • Sinop'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Yakalandı
    19:29 Sinop'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Yakalandı

    Sinop'ta emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, kent merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ile 2 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı.

  • Kayseri'de otopark kavgası: 2 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına alındı
    19:29 Kayseri'de otopark kavgası: 2 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir otopark nedeniyle çıkan kavgada 1'i bıçakla diğeri darpla olmak üzere 2 kişi yaralandı. Olaya karışan 2 şahıs ise gözaltına alındı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren şüpheli tutuklandı
    19:26 Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren şüpheli tutuklandı

    Taksici Yaşar Yanıkyürek, Sarıyer Tarabya'da yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. İranlı olduğu öğrenilen şüpheli, 'canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı.

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    19:19 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, 11 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.


Advertisement