Trakya Belediye Başkanları Zirvesi'nin İkincisi Beylikdüzü'nde Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Trakya Belediye Başkanları Zirvesi'nin İkincisi Beylikdüzü'nde Yapıldı

Trakya Belediye Başkanları Zirvesi\'nin İkincisi Beylikdüzü\'nde Yapıldı

TRAKYA Bölgesi CHP'li Belediye Başkanları Buluşması'nın ikincisi düzenlendi.

29.07.2016 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRAKYA Bölgesi CHP'li Belediye Başkanları Buluşması'nın ikincisi düzenlendi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün ev sahipliğinde gerçekleşen zirvede belediye başkanlarının verdiği ortak mesaj egemenlik ve demokrasi için mücadelelerinin daim olacağı mesajı verildi.

Beylikdüzü Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Trakya Belediye Başkanları Zirvesi, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. Trakya ve İstanbul Avrupa Yakası ilçelerinin CHP'li Belediye başkanlarının ağırlandığı zirvede Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçeyi tanıtıcı bir sunum yaptı.

"DEVLETİ TEHDİT EDİCİ UNSURLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Hedefimiz insanları ortak dille buluşturacak ortamlar oluşturmayı sağlamak olduğunu dile getiren İmamoğlu, "Toplumu tamamen gerginleştiren ortamlar değil tam aksine onların temel hak ve özgürlüklerini koruyan, buluşma ortamı sağlayacağız. Kamu içerisindeki sızmalar ve devleti tehdit edici unsurların takipçisi olacağız. Bütün bu kavramlarla OHAL sürecini karşılıyor ve yönetmeye çalışıyoruz." dedi.

"SAĞLIKLI KARARLAR VERNEK GEREKİYOR"

İmamoğlu, "Bir darbe kalkışması yaşandı bunun dünü, bugünü ve yarını var. Elbette dün tartışılmalı ve ders çıkarılmalıdır. Bizi kahreden bu darbe sürecinin çok uzun tartışılmasının anlamı yok. Bu durumda en önemli kısım yarını konuşmaktır. Yarın için sağlıklı kararlar alamaz isek her zaman sorun yaşarız. sonuç olarak biz bugün yarını konuşacağız ve belediyeler bu durumda nasıl aktif rol alabilir bunu konuşacağız." dedi.

"SOSYAL BELEDİYECİLİKTE BÜYÜK MESAFE ALDIK"

Zirvede bir araya gelmenin çok değerli olduğundan bahseden CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat "CHP'li belediye başkanları olarak öne çıkardığınız başarılarınızı, sosyal projelerinizi kuvvetli bir şekilde tanıtmanızı ve yönetimlere örnek olmasını istiyorum. CHP'Lİ belediyeler olarak sosyal belediyecilikte büyük mesafe aldık." dedi.

Gün boyu süren toplantıda OHAL dönemlerinde mahalle idareler olarak nasıl bir çalışma planı oluşturulması ilgili fikir ve öneriler belediye başkanları tarafından ortaya kondu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trakya Belediye Başkanları Zirvesi'nin İkincisi Beylikdüzü'nde Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement