Trakya Cam ve Tekin Acar'dan Özel İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Trakya Cam ve Tekin Acar'dan Özel İşbirliği

Trakya Cam Sanayii A.Ş, Türkiye'nin kozmetik sektörünün önde gelen perakende zincirlerinden Tekin Acar'ın 'Beauty Fest' Makyaj Günleri kapsamında işbirliği gerçekleştiriyor.

15.04.2014 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Cam'ın yeni aynası TRC Flotal extra clear ile güzelliğinizi netleştirin

27 Nisan 2014 tarihine kadar geçerli olan 'Beauty Fest' Makyaj Günleri kapsamında Trakya Cam, yeni aynası TRC Flotal extra clear'ı, Tekin Acar mağazalarında tüketicisiyle buluşturuyor. TRC Flotal extra clear ile görüntüler daha net, daha doğal ve gerçek renklerinde görünüyor.

15.04.2014 - Düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş, Türkiye'nin kozmetik sektörünün önde gelen perakende zincirlerinden Tekin Acar Mağazaları ile bir ilke imza atıyor. Trakya Cam ile Tekin Acar Mağazaları 'Beauty Fest' Makyaj Günleri kapsamında işbirliği yapıyor.

Nisan ayının sonuna kadar devam edecek olan Makyaj Günleri kapsamında Trakya Cam'ın düşük demirli düzcam ile üretilen yeni aynası TRC Flotal extra clear, Tekin Acar Mağazaları'nda yerini alacak. Tekin Acar'ın Türkiye genelindeki 6 ilde 50 mağazasını ziyaret eden kadınlar, Trakya Cam'ın yeni aynası TRC Flotal extra clear ile tanışma ve güzelliklerini daha net görme fırsatına kavuşacak.

TRC Flotal extra clear daha berrak görünüme ve yüksek ışık yansıtma özelliğine sahiptir. Geniş, ferah, derin, yüksek ve aydınlık gösterilmek istenen tüm iç mekânlarda kullanılabilir. TRC Flotal extra clear ayna ile her şey doğal, kendi renginde görünür.

Trakya Cam'ın ürün gamında yer alan TRC Flotal ve TRC Flotal extra clear aynalar, mağazalarda, kuaförlerde, spor merkezlerinde, sergi salonlarında, evlerde yaşanan tüm ortamlarda ışığı yansıtarak mekanı aydınlatır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trakya Cam ve Tekin Acar'dan Özel İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement