Trakya'da 13 Evi Soyan Hırsızlar İstanbul'da Kıskıvrak Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Trakya'da 13 Evi Soyan Hırsızlar İstanbul'da Kıskıvrak Yakalandı

Trakya\'da 13 Evi Soyan Hırsızlar İstanbul\'da Kıskıvrak Yakalandı

Edirne ile Tekirdağ’ın Saray ve Kapaklı ilçelerinde çok sayıda ikamet hırsızlığına adı karışan 3 şüpheli emniyet güçleri tarafından yapılan geniş çaplı operasyon sonucu, İstanbul Gazi Mahallesi’nde kıskıvrak yakalandı.

12.04.2014 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne ile Tekirdağ'ın Saray ve Kapaklı ilçelerinde çok sayıda ikamet hırsızlığına adı karışan 3 şüpheli emniyet güçleri tarafından yapılan geniş çaplı operasyon sonucu, İstanbul Gazi Mahallesi'nde kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 3 bölgede toplam 13 ikamete giren üç şüphelinin, yapılan tahkikat sonucu İstanbul'da Gazi Mahallesi'nde bulunduklarını tespit eden Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda Kapaklı, Tekirdağ ve Edirne emniyet güçleri, şüphelilerin hırsızlık olaylarında kullandığı aracın plakasına ulaştı. Tahkikatı derinleştiren ekipler üç şüphelinin İstanbul'da Gazi Mahallesi'nde bulunduğunu tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler yapılan gece operasyonunda şüphelilerden 37 yaşındaki Orhan D.'yi 34 JP 4468 plakalı otomobilin içinde kıskıvrak yakaladı.

Şüphelilerden Orhan D.'yi sorgulayan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, soyguna karışan iki kişinin daha olduğu bilgisine ulaştı. Operasyonun devamında diğer şüpheliler 19 yaşındaki Erhan K. ve 20 yaşındaki Hakan A. da 10 PN 206 plakalı otomobilin içinde yakalandı.

Hırsızlık için İstanbul'dan yola çıkan ve Edirne, Saray ve Kapaklı'da toplam 13 ikamete giren üç şüphelinin, girdikleri evlerden birkaç adet laptop, bir miktar para ve ziynet eşyası çaldığı belirtildi. Kapaklı, Tekirdağ ve Edirne emniyet güçlerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyon sonucu yakalanan üç şüpheli, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trakya'da 13 Evi Soyan Hırsızlar İstanbul'da Kıskıvrak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement