Trakya Gıda Meslek Komiteleri 'Büyük Buluşma Toplantısı'nda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Trakya Gıda Meslek Komiteleri 'Büyük Buluşma Toplantısı'nda Bir Araya Geldi

Trakya Gıda Meslek Komiteleri \'Büyük Buluşma Toplantısı\'nda Bir Araya Geldi

Trakya Gıda Meslek Komiteleri Büyük Buluşma Toplantısı, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

30.11.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Gıda Meslek Komiteleri Büyük Buluşma Toplantısı, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı.

Trakya'da bulunan tüm odaların katıldığı toplantıda, her odadan birer temsilcinin olacağı kurul kurulmasına, belirlenen sorunların çözümü için çalışma gruplarının oluşturulmasına, Trakya'daki yöresel ürünler ile ilgili ortak platform oluşturulmasına ve web sayfası üzerinden tanıtılmasına, perakende yasasının acilen çıkarılmasına, bakkal, yerel market ve köy bakkalının korunmasına, belediyelerle ortak çalışma içine girilmesine, bölgedeki üreticileri, imalatçıları, satıcıları bir araya getirerek bir birliğin kurulmasına karar verildi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, konuşmasında toplantının Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılmasından memnuniyet duyduğunu, enerjinin devam etmesini, odaların sahiplenmesiyle sorunların çözüleceğini belirterek katılan herkese teşekkür etti.

Trakya'daki tüm Odaların Meslek Komiteleri'nin bir araya gelmesinden memnuniyet duyduğununu belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ise, sorunların çözümünde Belediyeler ile Ticaret ve Sanayi Odaları'nın ortaklaşa çalışıp ticaret odalarının güçlenmesi gerektiğini dile getirerek, toplantıların devam etmesinin önemini vurguladı.

Toplantıya katılan tüm odalar, birlik ve beraberlik mesajı vererek, toplantının her ay bir odada yapılmasına kararlaştırdı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trakya Gıda Meslek Komiteleri 'Büyük Buluşma Toplantısı'nda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement