Trakya'nın En Büyük Tarım Fuarı Çorlu'da Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Trakya'nın En Büyük Tarım Fuarı Çorlu'da Açılıyor

Renkly Fuarcılık tarafından bu yıl 7.'si düzenlenen Çorlu Tarım Fuarıyla ilgili basın toplantısı düzenlendi.

05.08.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Tarım Fuarı 6 Ağustos'ta Açılıyor

Orion AVM'de gerçekleştirilen basın toplantısında bilgiler veren Renkly Fuarcılık yetkilisi Umut Güngör; "6 Ağustos 2014 Çarşamba günü Çorlu Tarım Fuarı kapılarını Trakya çiftçisine açıyor. Çorlu Tarım Fuarı, Trakya Bölgesi`nin en büyük fuarı özelliği ile de dikkat çekiyor" dedi.

Çiftçilerin, ihtiyaç duyduğu her şeyi bulabilecekleri Çorlu Tarım Fuarı 5 gün boyunca ziyaret edilebilecek. 10 Ağustos Pazar akşamına kadar devam edecek tarım fuarı, her gün gece yarısına kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 6 Ağustos'ta Orion AVM'de başlayacak Çorlu Tarım Fuarı ile ilgili Bistro Kafede bir basın toplantısı düzenleyen Renkly Fuarcılık yetkilisi Umut Güngör, Tüm Trakya halkını ve çiftçileri fuara beklediklerini söyledi.

"Trakya Çiftçisi İkinci Bayramını Yaşayacak"

Renkly Fuarcılık tarafından düzenlenen 7. Çorlu Tarım Fuarı, Trakya'nın tarım sektörünü Orion'da buluşturmaya hazırlanıyor. Fuarla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında konuşan Renkly Fuarcılık yetkilisi Umut Güngör: "Traktörden biçerdövere, tohumdan zirai ilaçlara çiftçiyi ilgilendiren ne varsa bu fuarda görücüye çıkacak. Trakya'da tarım ve bahçeciliğe yönelik ürün gamını maksimum çeşitlilikte ziyaretçilere sunacak fuar sayesinde Trakya çiftçisi ikinci bayramını yaşayacak" dedi.

KOSGEB Destekli Fuar

Bölge fuarları arasında en fazla ilden katılımcı firmanın yer alacağı Çorlu Tarım Fuarı'nda, sektörde söz sahibi 136 firmanın stant kuracağını da sözlerine ekleyen Güngör: "Çorlu Belediyesi ve KOSGEB tarafından da desteklenen fuarda John Deere, Case, Hattat, Fendt, Erkunt, Same-Deutz Fahr, Agco Massey Ferguson, Harman Traktör, Tümosan, Kubato, Gaspardo gibi markalar son teknoloji ürünü makinalarını sergileyecekler. Tarım ve çiftçilikle ilgili diğer ekipman ve ürünler de İrtem, Doğsan, Esmak, Akça Tarım, Bülent Kardeşler, Azim, Durmaz Tarım, Somun, Özkan Sungur, Emir Tarım, Çelikiş, Mak1, Özkan Tarım, Özgül Tarım, Tekcan Tohumculuk, Kütahya Kimya, TUA Toprak Analiz, Güneş Enerji Sistemleri, Güven Branda, Reos, Toprak Tarım, M.Tural Makina gibi tanınmış firmaların stantlarında Trakyalı çiftçilerle buluşacak" diye konuştu.

287 Marka, 21 Bin 500 Metrekare Alan ve 5 Günlük Fuar

Güngör: "Geçtiğimiz yıllara oranla rekor katılımın sağlandığı ve yaklaşık 21 bin 500 metrekare alana yayılacak olan fuarda, çiftçiye özel kredi imkanı sağlayan bankaların da standları bulunacak. Yapı Kredi ve Denizbank tarımsal kredilerini tanıtmak ve kredi ihtiyaçlarına cevap vermek üzere Orion'daki fuarda olacak. Tarım sektörüne yön veren 287 markanın tek çatı altında toplanacağı Çorlu Tarım Fuarı, 6 Ağustos Çarşamba günü başlayacak. 5 gün boyunca her gün 10:00-24:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak fuar, 10 Ağustos Pazar gecesi sona erecek" şeklinde konuştu.

Fuar Saat 24:00'e Kadar Açık

Havaların sıcaklığı nedeniyle gerek katılımcı firmalar gerekse ziyaretçilerin taleplerini göz önünde bulundurarak fuarın 24:00`e kadar açık kalmasını sağlayacaklarını da sözlerien ekleyen Umut Güngör: "Aylardır Trakya çapında yüzlerce köy ve kasabada duyurulan fuara, her yıl olduğu gibi yoğun katılım olmasını bekliyoruz. Gerçek manada 70 – 80 bin dolayınca ziyaretçi bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trakya'nın En Büyük Tarım Fuarı Çorlu'da Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement