Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Şenliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Şenliği Düzenlendi

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Şenliği düzenlendi.

10.05.2015 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Şenliği düzenlendi.

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı tarafından geleneksel hale getirilmiş olan bilim şenliği bu yıl Hasköy Ortaokulu'nda gerçekleştirdi. Köylerdeki öğrencilerin de bu tür etkinliklerden haberdar olması, bilimin eğlenilerek de öğrenilebileceğini görmesi ve bilimi sevmesi amacıyla tasarlanan bilim şenliğinde 25 farklı deney, 15 farklı bilimsel oyun sergilendi ve uygulamalı olarak gösterildi.

Şenliğe Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı'nda yaklaşık 50 öğretmen adayı katıldı. Ayrıca Eğitim Fakültesi'nin öğretim üyelerinden Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Eylem Bayır, Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Yılmaz Çakıcı, Yrd. Doç. Dr. Hüsniye Durmaz, Yrd. Doç. Dr. Emrah Oğuzhan Dinçer, Yrd. Doç. Dr. Hasan Özyıldırım ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Musa Uludağ katıldı.

Bilim şenliğine Havsa ilçesinin farklı okullarından öğrenciler de proje ve materyalleri ile katılarak destek verdi. Bilim şenliğinin açılışına Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü, Hasköy Ortaokulu Müdürü, Hasköy İlkokulu Müdürü, Hasköy İlkokulu ve Ortaokulu Öğretmenleri ve Hasköy Muhtarlığı katıldı. Şenliğin sonunda öğretmen adaylarımıza sertifika verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Şenliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement