Trakyaka ve Hayrabolu Tso, Hannover Uluslararası Tarım Makineleri Fuarı'na Katıldı - Son Dakika
Yerel

Trakyaka ve Hayrabolu Tso, Hannover Uluslararası Tarım Makineleri Fuarı'na Katıldı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) ve Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Almanya'da düzenlenen AGRITECHNICA 2015 Hannover Uluslararası Tarım Makineleri Fuarı'na katıldı.

19.11.2015 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) ve Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Almanya'da düzenlenen AGRITECHNICA 2015 Hannover Uluslararası Tarım Makineleri Fuarı'na katıldı.

TRAKYAKA'dan yapılan yazılı açıklamada, TRAKYAKA ve Hayrabolu TSO işbirliği ile Trakya'nın önde gelen 11 firmasının KOSGEB'in "Yurt Dışı İş Gezisi" programına başvuru yaparak katıldığı fuarda tarım makineleri sektöründeki yenilikler yerinde görüldüğü bildirildi.

Açıklamada, TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin'in şu ifadelerine yer verildi:

"Ajansımız tarım makineleri sektöründe yürüttüğü kümelenme çalışmaları kapsamında dünyanın en önemli tarım makineleri fuarlarından biri olan AGRITECHNICA 2015 Hannover Uluslararası Tarım Makineleri Fuarı'na katılma kararı aldı. Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası ile katılmış olduğumuz bu fuarda firmalarımız hem dünyanın farklı bölgelerinden gelen katılımcılarla ikili görüşmeler yapma fırsatı buldu hem de sektördeki yenilikleri yerinde görmüş oldu. Fuarda yapılan görüşmelerin firmalarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trakyaka ve Hayrabolu Tso, Hannover Uluslararası Tarım Makineleri Fuarı'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement