TRAKYAKENT Başkanlığı'na Kadir Albayrak Seçildi - Son Dakika
Yerel

TRAKYAKENT Başkanlığı'na Kadir Albayrak Seçildi

TRAKYAKENT Başkanlığı\'na Kadir Albayrak Seçildi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Başkanlığı'na Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak seçildi.

22.04.2014 17:37  Güncelleme: 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) Başkanlığı'na Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak seçildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen olağanüstü meclis toplantısı'nda, TRAKYAKENT Başkanlığı'na Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak oy birliği ile seçildi.

Albayrak, TRAKYAKENT'in 2000 yılında Avrupa Birliği yerel yönetimler arasında köprü görevi görme amacıyla kurulduğunu, bugüne kadar ise Trakya'ya fayda getiren gerek yurt içi gerekse yurt dışı temaslar kurarak, çalışmaların nabzını tutuğunu belirtti.

TRAKYAKENT'in çevre, tarım, turizm, kültür, eğitim, ekonomi ve sağlık gibi konularda belediyelerin müşterek ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözmek amacıyla kurulduğunu belirten Albayrak, "Vizyonumuz, yenilikçi ve yaratıcı çözümler ile diğer belediyelerimize, en üst değerler yaratarak özgün çalışmalar, yaratıcı faaliyetleriyle ulusal ve uluslararası düzeyde saygın bir belediye olmaktır" dedi.

Albayrak, başkanlık görevinde kendisine destek olan herkese, teşekkür etti.

Toplantıda, TRAKYAKENT 1.Başkan Vekilliği'ne Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, 2.Başkan Vekilliği'ne Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul seçildi.

Birliğin encümen üyeliğine, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel seçildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TRAKYAKENT Başkanlığı'na Kadir Albayrak Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement