TREDAŞ Çalışanları İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

TREDAŞ Çalışanları İftarda Bir Araya Geldi

TREDAŞ Çalışanları İftarda Bir Araya Geldi

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışanları ve yönetim kadrosu, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da düzenlenen iftar yemeklerinde bir araya geldi.

15.07.2015 09:55  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) çalışanları ve yönetim kadrosu, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da düzenlenen iftar yemeklerinde bir araya geldi.

İftar programlarına, TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan, TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer, IC Enerji İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İlkşen Çetintaş, TREDAŞ İşletmeler Direktörü Uğur Sönmez, Edirne İşletme Müdürü Haluk Ateş, Kırklareli İşletme Müdürü Mesut Çamdere, Tekirdağ İşletme Müdürü Cemil Engin, Çorlu İşletme Müdürü Alpay Karaer ile TREDAŞ'ın tüm yönetici ve çalışanları katıldı.

İlin protokol üyelerinden de katılımların olduğu iftar programlarında, birlik ve beraberliğin önemi anlatıldı.

Kırklareli'ndeki iftar programında, daha önce TREDAŞ çatısı altında uzun yıllar Edirne İşletme Müdürlüğü ile Yönetim Kurulu Danışmanlığı gibi görevlerde bulunan ve emekli olan Mustafa Serbes'e katkılarından dolayı plaket verildi. Plaketi, TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan ve TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer'in elinden alan Serbes, duygu dolu anlar yaşadı.

İftar programları, yemeğinin ardından okunan dualardan sonra sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TREDAŞ Çalışanları İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement