Tredaş'tan "Enerjimiz Küçük Dostlarımız İçin" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Tredaş'tan "Enerjimiz Küçük Dostlarımız İçin" Kampanyası

Tredaş\'tan "Enerjimiz Küçük Dostlarımız İçin" Kampanyası

Trakya Bölgesi’nde üç ilde, 20 bin kilometrekare alanda, yaklaşık 2 milyon kullanıcıya elektrik dağıtım hizmeti vermek için çalışan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), bir taraftan da sosyal sorumluluk çalışmalarına hız veriyor.

18.05.2016 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Bölgesi'nde üç ilde, 20 bin kilometrekare alanda, yaklaşık 2 milyon kullanıcıya elektrik dağıtım hizmeti vermek için çalışan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), bir taraftan da sosyal sorumluluk çalışmalarına hız veriyor.

TREDAŞ çalışanları, 'Enerjimiz küçük dostlarımız için' kampanyası ile Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde yer alan Melek Gönüllüleri Köpek Barınağı'na süt ve ekmek yardımında bulundu. TREDAŞ çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği yardım kampanyasında, başıboş kalan sokak hayvanları için oluşturulan barınaklar ve yaşadıkları zor durumlar yerinde görüldü.

Öte yandan, yaklaşık 300 köpeğin bulunduğu hayvan barınağının ihtiyaçları iki gönüllü tarafından karşılanmaya çalışılıyor. Türkiye'nin birçok yerinden yardım elinin uzatıldığı barınak için zaruri ihtiyaçların, mama, ekmek, süt, ilaç, battaniye ve talaş olduğu ifade edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tredaş'tan 'Enerjimiz Küçük Dostlarımız İçin' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement