Tredaş'tan 'Engelleri Aşmak İçin Bir Kapak Yeter' Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Tredaş'tan 'Engelleri Aşmak İçin Bir Kapak Yeter' Kampanyası

Tredaş\'tan \'Engelleri Aşmak İçin Bir Kapak Yeter\' Kampanyası

Trakya Bölgesi’nde üç ilde, 20 bin kilometrekare alanda, yaklaşık 2 milyon kullanıcıya elektrik dağıtım hizmetini, kaliteli ve sürekli vermek için çalışan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), çeşitli alanlarda sergilediği sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

02.06.2016 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Bölgesi'nde üç ilde, 20 bin kilometrekare alanda, yaklaşık 2 milyon kullanıcıya elektrik dağıtım hizmetini, kaliteli ve sürekli vermek için çalışan Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), çeşitli alanlarda sergilediği sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

TREDAŞ, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) arasında yapılan işbirliği sonucu "Engelleri Aşmak İçin Bir Kapak Yeter" kampanyasına katıldı. Kampanya ile toplanan kapakların geri dönüşümü sayesinde elde edilecek gelirin tamamı, akülü veya manuel tekerlekli sandalyesine kavuşmayı bekleyen kişileri hayatla buluşturacak.

TREDAŞ Genel Müdürlüğü ve Trakya Bölgesi'ndeki 4 işletme müdürlüğüne kurulan plastik kapak toplama kutuları, geri dönüşüm için bir fırsat olarak da değerlendirildiği bildirildi. TREDAŞ çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya, müşterilerin de duyarlı şekilde yaklaşıyor. Müşterilerin, değişik zamanlarda topladıkları kapakları TREDAŞ'a getirerek kampanyaya destek olduğu ifade edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tredaş'tan 'Engelleri Aşmak İçin Bir Kapak Yeter' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement