Trend Fest, Halepli Kadınları Unutmadı! - Son Dakika
Moda

Trend Fest, Halepli Kadınları Unutmadı!

Trend Fest, Halepli Kadınları Unutmadı!

İstanbul, Shopping Fest'ten sonra tesettür alışveriş festivali Trend Fest'i ağırlamaya hazırlanıyor. 17-18 Aralık tarihlerinde Hilton Kozyatağı'nda gerçekleşecek festivalin lansmanı Fuat Paşa Yalısı'nda yapıldı.

10.12.2016 09:11  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lansmana tesettür moda dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Trend Fest İstanbul'un kurucuları Semra Alpak ve Elif Almak, yaptıkları açıklamada Trend Fest'in tesettür giyimin butik ve seçkin markalarını bir araya getirdiği için hem sektör hem de ülkemiz açısından büyük bir öneme sahip olduğunu söylediler.

MUHAFAZAKAR KADININ YAŞAMINDA YER BULAN...

Yerli ve yabancı tesettür giyim markalarından turizme kadar muhafazakâr kadının yaşamında yer bulan tüm firmalara kapılarının açık olduğunu belirten Semra Alpak, önceki yıllarda gerçekleşen festivallerde rekor seviye ziyaretçi sayısına ulaştıklarını, bu yıl bu trendi çok daha yukarıya taşıyacaklarını ifade etti.

Trend Fest'e olağanüstü bir ilgi olduğunu vurgulayan Alpak, "Beklediğimizin çok üzerinde bir ilgi var. Daha önce de Trend Fest etkinliklerinde on binleri aşkın ziyaretçi ağırladık. Türkiye'yi yasa boğan olumsuzluklara rağmen İstanbul'un her yerinden ve aynı zamanda pek çok farklı ülkeden katılım oldu. Şimdi 2016/17 sonbahar kış sezonunda hem tüketiciye hem de perakendeciye moral veren iki güne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz" dedi.

HALEPLİ KADINLAR STANDI

Ünlü markaların stand açacağı festivalde 'Halepli Kadınlar Standı' oluşturulacak. Bu standa 60 önemli markanın vereceği en gözde sonbahar-kış kreasyonları satışa çıkacak. Halepli Kadınlar Standı'nın gelirinin tamamı Halepli kadınlara gönderilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Moda Trend Fest, Halepli Kadınları Unutmadı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement