Trenin Çarpıp 200 Metre Sürüklediği Otomobilde 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Trenin Çarpıp 200 Metre Sürüklediği Otomobilde 2 Kişi Yaralandı

Trenin Çarpıp 200 Metre Sürüklediği Otomobilde 2 Kişi Yaralandı

Elazığ'da, Elazığ-Adana seferini yapan Trenin hemzemin geçitte çarptığı ve yaklaşık 200 metre sürüklediği otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

08.11.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da, Elazığ-Adana seferini yapan Trenin hemzemin geçitte çarptığı ve yaklaşık 200 metre sürüklediği otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ-Adana seferini yapan makinistler Tahsin Çatak ve Serdar Yıldız yönetimindeki 51 501 sefer sayılı motorlu yolcu treni saat bugün saat 07.35 te Adana'ya gitmek üzere Elazığ Gardan hareket etti. Tren, 3 kilometre sonra kontrolsüz hemzeminden geçmekte olan Yahya Bozkurt yönetiminde ki 23 EN 664 plakalı özel otomobile çarptı. Tren, otomobili önüne alarak yaklaşık 200 metre sürükledikten sonra durabilirken, araçta bulunan 2 kişi yaralanarak aracın içinde sıkıştı.

Çevrede bulunan vatandaşlar 112 ve itfaiye ekiplerine haber verdikten sonra otomobil içerisinde bulunan iki kişiyi kurtarmak için olay yerine koştu. Araçtan güçlükle çıkarılan sürücü Yahya Bozkurt ve yanında bulunan Bayram Kılıç araçtan çıkarıldıktan sonra 112 ekipleri tarafından Elazığ Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yahya Bozkurt'un durumunun ağır olduğu öğrenildi. Bir Görgü tanıkları otomobilin hemzemin geçitte durduğunu trenin siren çalmasına rağmen kaçamadığını ve kazanın meydana geldiğini söyledi. Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trenin Çarpıp 200 Metre Sürüklediği Otomobilde 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement