TREO ile IT Yönetiminde Yeni Bir Döneme Siz de Geçmeye Hazır mısınız? - Son Dakika
Güncel

TREO ile IT Yönetiminde Yeni Bir Döneme Siz de Geçmeye Hazır mısınız?

TREO ile IT Yönetiminde Yeni Bir Döneme Siz de Geçmeye Hazır mısınız?

Treo Bilgi Teknolojileri müşterilerinin sorunlarına odaklanmış ve IT yöneticilerinin yaşadığı sorunlara çözüm üretmek adına uzman bir teknik kadro ile hizmet vermeyi sürdürmektedir.

22.08.2013 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mobilite konusunun şirketler için önem kazandığı günümüzde iş sürekliliği ve verimliliği için çözümler üretirken aynı zamanda kendi cihazını getir kâbusunun sona ermesi adına da çalışmalar yürüten Treo uzmanları olarak; "Get 2 modern" konseptini müşterilerimize sunmaktayız. Büyük veri konusunun hala karmaşıklığı ve müşteri tarafından algılanmasının zorluğunu bilen Treo ekibi bu konuda da yol gösterici ve çözüm üretici bir yapıya geçmiştir.

Get 2 modern kapsamında çağımızın dinamiklerini yakalayıp, güncel çözümler ile müşterilerine katma değerli servisler sunan Treo günümüzde öncelikle bulut bilişimin getirmiş olduğu olanakların farkındadır. Şirketlerin kendi özel bulutlarını oluşturabilmeleri ve hibrid bir yapıya geçebilmeleri adına sektördeki güncel donanım ve yazılım çözümleri üzerine odaklanmış durumdadır.

Hedef olarak mevcut eski IT yatırımlarının çağımıza uyarlanabilmesi, güncel teknolojiler ile uyumlu ve eşleşebilen duruma gelebilmesi adına, düşük maliyetler ile verimli projeler gerçekleştirilmektedir. Mevcut IT yapısının modernizasyonu adına firma ve kurumların gereksiz harcamalardan kaçınmalarını sağlayarak en yüksek ölçüde uzmanlığımızdan faydalanmalarını Get 2 modern ile sağlayabilirler. http://www.treo.com.tr/case_studies/detail/42 sayfasında da Mynet Bilgi İşlem Yöneticisi Levent Serinol da bu konuya değinmiştir.

Treo Genel Müdürü Evren Ballı konu ile ilgili açıklamasında "IT yöneticilerine sürekli destekçi ve vizyon verici bir yapı sunarak, IT yönetiminde servislerimiz ile olabildiğince şirketlere dünya standartlarına erişmelerini sağlamaya çalışarak mevcut IT yatırımlarını da en efektif şekilde yapmaları için yol göstermekteyiz." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TREO ile IT Yönetiminde Yeni Bir Döneme Siz de Geçmeye Hazır mısınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement