Trepaş'tan Keşan Belediyesi'ne İndirimli Elektrik - Son Dakika
Yerel

Trepaş'tan Keşan Belediyesi'ne İndirimli Elektrik

Trepaş\'tan Keşan Belediyesi\'ne İndirimli Elektrik

Edirne’ye bağlı Keşan Belediyesi, Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) ile yapılan protokol gereği elektriği indirimli alacak.

21.03.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'ye bağlı Keşan Belediyesi, Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) ile yapılan protokol gereği elektriği indirimli alacak.

TREPAŞ, belediyeler ile yaptığı indirimli elektrik satış anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek Keşan Belediyesi ile belediyeye ait tesislerde tüketilen elektrik için protokol imzalandı.

İmza törenine Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Levent Keçimen ile TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç, TREPAŞ Edirne Perakende Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü, TREPAŞ Bölge Satış Uzmanı İbrahim Aktuğ ve Keşan Perakende Hizmetleri Sorumlusu Ahmet Altın katıldı.

TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Belediyemiz geçen senelerde indirimli elektrik almak için TREPAŞ ile çalışmaktaydı. Yeni protokolümüz ile hem indirim oranını arttırdık hem de belediyemizin yeni açılan tesislerini de indirime dahil ettik. Uzun yıllar sürecek başarılı bir işbirliğine imza attık. Amacımız vatandaşa hizmet veren belediyelerimizin yükünü hafifletirken TREPAŞ'ın hizmetlerinin Trakya'mızın her köşesinde bilinmesini sağlamaktır" dedi.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan da katkılarından ve hizmetlerinden dolayı TREPAŞ'a teşekkürlerini iletirken, indirim protokolünün hem belediyeye hem TREPAŞ'a hayırlı olmasını diledi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trepaş'tan Keşan Belediyesi'ne İndirimli Elektrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement