Tribes Ascend Yeni Güncelleme Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Tribes Ascend Yeni Güncelleme Geliyor

Tribes Ascend Yeni Güncelleme Geliyor

2013'ün Temmuz ayında Hi-Rez, Reddit üzerinden Tribes: Ascend'in gelişiminin, Smite'a yoğunlaşabilmeleri için en azından geçici olarak askıya alındığını duyurmuştu.

31.08.2015 20:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TribesAscend

2013'ün Temmuz ayında Hi-Rez, Reddit üzerinden Tribes: Ascend'in gelişiminin, Smite'a yoğunlaşabilmeleri için en azından geçici olarak askıya alındığını duyurmuştu. Beklenildiği üzere bir çok oyuncu bu haberden hoşnut olmamıştı.

Oyunun geliştirmesinin durdurulmasının ardından, Tribes Ascend'i yeni güncelleme ile destekleme kararı alındı. Haberi, Hi-Rez firmasının CEO'su Erez Goren Twitter üzerinden duyurdu. Smite ve Paladins'in başarıları ile birlikte, firmada bu güne dek hiç olmadığı kadar kaynakları olduğunu belirtti. Oyunun gelişiminin durdurulması sebebi olan Smite'ın, Tribes: Ascend'in yeniden desteklenmesi kararına sebep olması da oldukça ilginç duruma sebep oldu.

Oyuna tam olarak ne gibi değişikliklerin geleceği, ya da güncellemenin büyüklüğü şu an için belirsiz. Duyuruya göre, bazı küçük değişiklikler yapılacak ve yeni bir harita eklenecek. Firmanın yöneticisi aynı zamanda oyuna devamlı bir desteğin olacağını belirtti.  Eğer her şey iyi giderse, test sunucuları ise iki hafta içerisinde oyuna dahil edilecek.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Tribes Ascend Yeni Güncelleme Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement