Tribünde Kavga, Sahada Kardeşlik - Son Dakika
Spor

Tribünde Kavga, Sahada Kardeşlik

Tribünde Kavga, Sahada Kardeşlik

Samsun'da Futbol Okullararası Genç Erkekler İl Şampiyonası maçında iki takım taraftarları birbirine girerken, sahada ise tam tersi görüntü vardı.

26.03.2014 16:59  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da Futbol Okullararası Genç Erkekler İl Şampiyonası final maçında iki takım taraftarları tribünde birbirine girerken, sahada ise tam tersi görüntü vardı.

Olay, Samsun 19 Mayıs Stadyumu yan sahalarda meydana geldi. Gazi Anadolu Lisesi ile Gülizar Hasan Yılmaz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi arasında oynanan final maçında hakemin son düdüğünden sonra tribünde bulunan taraftarlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından taraftarlar birbirlerine tekme tokat saldırırken, iki grubu araya giren polis ve öğretmenler güçlükle yatıştırdı.

Yatıştırılan kavganın ardından rakibi Gazi Anadolu Lisesi'ni 1-0 yenen Gülizar Hasan Yılmaz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi şampiyon olurken, kupasını okul müdürü Adnan Özdemir'in elinden aldı. Ödül töreninin ardından tribünde olan kavga saha içerisine yansımazken, saha içerisinde teknik heyet ve oyuncular ödül töreni sonrası toplu olarak fotoğraf çektirdiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tribünde Kavga, Sahada Kardeşlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement