Tropikal Pet Sektöründeki 15. Yılını Çalışanlarıyla Kutladı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Tropikal Pet Sektöründeki 15. Yılını Çalışanlarıyla Kutladı

Tropikal Pet Sektöründeki 15. Yılını Çalışanlarıyla Kutladı

15 yıl önce yaklaşık 95 milyon TL civarında olan kedi köpek mama pazarı, 2014 itibariyle 370 milyon TL büyüklüğüne erişti.

19.12.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 yıl önce yaklaşık 95 milyon TL civarında olan kedi köpek mama pazarı, 2014 itibariyle 370 milyon TL büyüklüğüne erişti. O dönemlerde yerli üreticilerden söz etmenin imkansız olduğu yabancı markaların tekelindeki sektöre yatırım yapan, Türkiye'nin ilk, en büyük ve lider yerli kuru mama üreticisi Tropikal Pet, sektöründeki 15. yılını düzenlediği özel bir organizasyon ile kutladı.

Tropikal Pet çalışanları, Permium Champion ve Goody marklarını değerlendirmek, geçen 15. yılı ve gelecek yıllara ilişkin hedefleri konuşmak üzere İstanbul Tuzla Radisson Blu Otel'de bir araya geldi. Çalışanlar ürünlerle ilgi önerilerini ve sahadan topladıkları duyumları etkinlik kapsamında yöneticilerle paylaştı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Tropikal Pet CEO'su İzzet Saban, "Sektörümüzde fabrika kuran, ihracat yapan ve yabancı yatırım fonu ile ortaklığa giden ilk markayız. 15 yılı geride bıraktık. Amacımız bundan sonra da aynı çizgide güvenilir, etik değerleri yüksek, son tüketiciye daima kaliteli ürünü uygun fiyata vermeyi hedef haline getirmiş ve getirmeye devam edecek bir firma olmak. Gelişmiş ülkelere göre daha çok küçük olan pet pazarının büyümesi, yerli üretimin ve ihracatın teşvik edilmesi için öncülük etmeye devam edeceğiz. İçinde bulunduğumuz sosyal sorumluluk projelerine de hız devam edeceğiz" dedi.

İki gün süren keyifli buluşmada Tropikal Pet ailesinin mavi ve beyaz yakalı çalışanları pek çok keyifli grup aktivitesine de katılarak, tuval boyama gibi oyunlarla eğlenceli vakit geçirdi. Etkinlikte ayrıca Tropikal Pet'te 15 yılını dolduran çalışanlar şirket kurucularından Nurettin Salari'nin elinden ödüllerini aldı.

Tropikal Pet hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için www.tropikalpet.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Tropikal Pet Sektöründeki 15. Yılını Çalışanlarıyla Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement