TRT 1 Gündüz Kuşağı - Son Dakika
Güncel

TRT 1 Gündüz Kuşağı

TRT 1 gündüz kuşağında "İyi Fikir" ve "Ana Kuzusu" programları ile "Adını Sen Koy" dizisi ekranlara gelecek

01.02.2017 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT 1 Gündüz Kuşağı ekranında 2 Şubat Perşembe günü Ece Erken'in sunduğu "İyi Fikir", anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan 'Ana Kuzusu' ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak.

Salığa Dair Her şey İyi Fikir'de!

2 Şubat 2017 Perşembe günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programında, Diyetisyen ve Fitoterapi Uzmanı Ece Günay Akkuş, sağlıklı beslenme kuralları ve yöntemlerinden bahsedecek. Spor Eğitmeni Doğancan Akbaba, evde yapılabilecek kolay egzersiz hareketlerini anlatacak. Refleksoloji Uzmanı Bilal Yalçıner de refleksoloji uygulamalarından bahsedecek. Ayrıca, Yemek Ustaları Sait Yılmaz ve Havva Yılmaz birbirinden güzel Karadeniz yemekleri ile programa lezzet katacaklar. İyi Fikir 2 Şubat Perşembe günü saat 09.30'da TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.30'da özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Ana Kuzusu'nda Bugün!

Ana Kuzusu'nun 2 Şubat Perşembe günü yayınlanacak bölümünde heyecan artarak devam ediyor. İlk günden bu yana yarışmada bulunan ve elenmeden 11. haftaya gelmeyi başaran Elif Gülcanoğlu, seyahat bavulu temizliği yapacak. 11. haftaya gelmeyi başaran diğer bir yarışmacı olan Seda Şan ise bilgisayar ve yazıcıyı temizleyecek. Nur Önal mutfak görevinde Boşnak böreği pişirirken, Baha Mustafaeva eski pantolondan kumanda kılıfı yapacak.

Bahar'ın görevi sırasında müzisyenliğinin yanı sıra geri dönüşüm uzmanlığı ile tanınan Zeliha Sunal, Ana Kuzusu evine misafir olacak. Zeliha Sunal, eski eşyaların nasıl değerlendirileceğini anlatacak.

Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Özlem Balcı'nın sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' hafta içi her gün 14.30'dan itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek.

'Adını Sen Koy' Dizisi'nin 99. Bölümünde Neler Olacak?

'Adını Sen Koy' 2 Şubat Perşembe günü saat 17.00'de 99. bölümü ile ekrana gelecek. Ömer Sevim'in izini sürmektedir. Zehra Ömer'in bir kadın hakkında araştırma yaptırdığını öğrenince bunun annesine yorar. Bu esnada Ömer'in cebinde Sevim'e ödenen yüklü miktarın dekontunu bulur ve Ömer'e verir. Ömer'in tepkisini merak eder. Ömer Zehra'ya Sevim'in öz annesi olmadığını söylemekten kaçındığı için dekontun hesabını veremez. İkili tartışırken Zehra'nın annesine verdiği evlilik sözleşmesi Ömer'in dosyalarının arasından düşer. Zehra hayal kırıklığı içinde kalakalır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TRT 1 Gündüz Kuşağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement