TRT Avaz, Kültür Alanında Çekimler Yaptı - Son Dakika
Yerel

TRT Avaz, Kültür Alanında Çekimler Yaptı

TRT Avaz, Kültür Alanında Çekimler Yaptı

Türk dünyasına yayın yapan TRT Avaz ekibi, Büyükşehir’in Sekapark içindeki kültür alanında bulunan kültür evlerinde çekimler yaptı.

24.08.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk dünyasına yayın yapan TRT Avaz ekibi, Büyükşehir'in Sekapark içindeki kültür alanında bulunan kültür evlerinde çekimler yaptı.

Türk dünyasında geniş bir kitle tarafından yayınları yakından takip edilen TRT Avaz ekibi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Sekapark'taki kültür alanında çekimler yaptı. TRT Avaz ekibi, Azerbaycan Kültür Evi, Kafkas Kültür Evi ve Balkan Kültür Evi'ndeki çekimlerinde röportajlar da gerçekleştirdi.

TRT Avaz ekibi, Büyükşehir'in Sekapark alanı içinde restore ettiği ve sivil toplum kuruluşlarının kullanımına verdiği kültür alanında çekimler yaptı. TRT Avaz ekibi kültür alanında yer alan Azerbaycan Kültür Evi'ndeki Haydar Aliyev Kütüphanesi'ne ayrı bir ilgi gösterdi. Burada detaylı çekimler yapan TRT Avaz ekibi, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar'la bir röportaj yaptı. Dündar, Türkiye-Azerbaycan dostluğuna büyük katkılar sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. Kafkas Kültür Evi'nde detaylı çekimler yapan TRT Avaz ekibi, Balkan Kültür Evi'nde de Bal-Türk Genel Başkanı Dr. Bayram Çolakoğlu ile bir araya geldi. Çolakoğlu, derneğin faliyetleri ve Balkan Kültür Evi'nde yapılan çalışmalarla ilgili TRT Avaz ekibine bilgi verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TRT Avaz, Kültür Alanında Çekimler Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement