Dünya Kupası'nı Yorumlayan Fatih Terim TRT'den Para Almamış - Son Dakika
Spor

Dünya Kupası'nı Yorumlayan Fatih Terim TRT'den Para Almamış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP'li Vekil Sezgin Tanrıkulu'nun soru önergesine cevap olarak Fatih Terim'in TRT'den para almadığını ifade etti.

24.09.2014 11:55  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın cevaplaması üzerine Meclis’e TRT’yle ilgili olarak verdiği soru önergesine cevap geldi. Soru önergesinde dikkat çeken önemli bir nokta Dünya Kupası’nda TRT’nin yorumculara yaptığı ödemeler oldu. Bülent Arınç imzalı soru önergesine verilen yanıtta Fatih Terim ve Ömer Üründül’e Dünya Kupası maçlarını yorumladıkları için TRT tarafından bir ödeme yapılmadığı öğrenildi.

İşte Tanrıkulu'nun Arınç'a sorduğu soru: 2014 FIFA Dünya Kupası yayınları için TRT tarafından hangi prodüksiyon şirketlerine hangi yapımlar için ne kadar tutarlarda ödemeler yapılmıştır?

CEVAP: 21.11.2007 talihinden itibaren TRT Spor kanalında gerçek ve tüzel kişiler tarafından gerçekleştirilen 88 adet program için firmalara bölüm başı 1.500 TL ile 75.000 TL arasında farklı bedeller ödenmiştir. Kurumumuzda 2014 FIFA Dünya Kupası yayınları için herhangi bir prodüksiyon firmasına ödeme yapılmamıştır. Dünya kupası yayınlarına yorumlarıyla katılan Fatih Terim, Hamza HAMZAOĞLU ve Ömer ÜRÜNDÜL'e Kurum tarafından herhangi bir ücret verilmemiş, Ceyhun ERİŞ'e ise toplam 6.000 TL ödeme yapılmıştır.

Dünya Kupası\'nı Yorumlayan Fatih Terim TRT\'den Para Almamış
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Dünya Kupası'nı Yorumlayan Fatih Terim TRT'den Para Almamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hasan: Sayin bakan milletin akliyla alay ediyor bu trt sergen yalcina aylik 200000 tl oduyorsa kim bilir terim kac lira almistir trt ye odedigim vergileri helal etmiyorum 3 1 Yanıtla
  • m m: fatih terim alacağını aldı türkiyenin geleceğine amborgo koydu 1 0 Yanıtla
  • 11: o kadarınıda yapsın 250 bin tl maaş aldı prim ekstra zart zurt derken milyonlarca tl götürdü daha da götürüyor. peki bütün bunlara karşın bir özelliği varmı yok. yokta burası türkiye yani bedavadan karun olanların ülkesi. 0 0 Yanıtla

Advertisement