TSD Amasya Şube Başkanı Ayyıldız'dan Taşova'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

TSD Amasya Şube Başkanı Ayyıldız'dan Taşova'ya Ziyaret

TSD Amasya Şube Başkanı ve Valilik Engelliler İl Koordinasyon Üyesi Abdullah Ayyıldız, Taşova Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydın'ı dernek binasında ziyaret etti.

16.09.2014 12:57  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Amasya Şube Başkanı ve Valilik Engelliler İl Koordinasyon Üyesi Abdullah Ayyıldız, Taşova Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydın'ı dernek binasında ziyaret etti.

Ayyıldız, ilçelerde buluna dernekleri zaman zaman ziyaret ederek sorunlarını İl Koordinasyon Kurulunda dile getirdiklerini söyledi.

Tüm dernek başkanlarımızla diyalog içinde olduklarını ifade eden Ayyıldız, "Birbirimizin eksikliğini tamamlamak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir ziyarette bulunduk. Ülkemizde engelliler alanında güzel çalışmalar oldu, güzel farkındalıklar oldu. Son zamanlarda engellilerin farkına varıldı ve önümüzde artık engel diye bir şey kalmadı. Güzel çalışmalarımız var ve bu güzel çalışmalarımız inşallah devam eder" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Ayyıldız'a ziyareti için teşekkür eden Aydın, şunları dile getirdi:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı döneminde çıkardığı yasalar ile bizlere çığır açmış olup engellilerin engelini kaldırdı, Allah razı olsun. Engelli arkadaşlarımızın engeli kalmamıştır. Özürlü arabası, bakım parası, özürlü parası gibi sorunları ile ilgileniyoruz. Herhangi bir sıkıntımızda ise Abdullah başkana iletiyoruz, bir koordinasyon içerisinde çözüm oluşturuyoruz ayrıca bizlere verdiği destekten dolayı da teşekkür ediyorum." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TSD Amasya Şube Başkanı Ayyıldız'dan Taşova'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement