TSK'nın Arama Kurtarma Faaliyetleri - Son Dakika
Güncel

TSK'nın Arama Kurtarma Faaliyetleri

TSK\'nın Arama Kurtarma Faaliyetleri

Datça Palamutbükü açıklarında, karaya oturduğu ve su aldığı bildirilen ticari bir yattaki kişiler, bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurlar tarafından kurtarıldı.

12.09.2014 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Datça Palamutbükü açıklarında, karaya oturduğu ve su aldığı bildirilen ticari bir yattaki kişiler, bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurlar tarafından kurtarıldı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde TSK'nın yürüttüğü arama kurtarma faaliyetlerine yer verildi.

Buna göre, Muğla/Datça Palamutbükü açıklarında, ticari bir yatın karaya oturduğu ve su aldığı Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek yardım talebinde bulunuldu.

Bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurlar, söz konusu yatta bulunan şahıslardı ve Palamutbükü Sahili'ne çıkardı.

Niğde Merkez ilçe Ovacık beldesi mülki sınırları içerisinde, bir şahsın serinlemek maksadıyla girdiği sulama havuzunda kaybolduğu Jandarma Genel Komutanlığına bildirildi.

Alınan ihbar üzerine bölgeye intikal eden Jandarma Genel Komutanlığı unsurları ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan arama çalışmaları sonucunda, söz konusu şahıs aynı gün saat 18.30 sıralarında ölü olarak bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TSK'nın Arama Kurtarma Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement