Tso Başkanı Çakır: "Emıtt Fuarı'nda Bartın Standı Büyük İlgi Gördü" - Son Dakika
Yerel

Tso Başkanı Çakır: "Emıtt Fuarı'nda Bartın Standı Büyük İlgi Gördü"

Tso Başkanı Çakır: "Emıtt Fuarı\'nda Bartın Standı Büyük İlgi Gördü"

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, “EMITT Fuarında, tarihi evlerimiz ve ilimizi tanıtıcı meteryallerin bulunduğu Bartın standı büyük ilgi gördü” dedi.

27.01.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, "EMITT Fuarında, tarihi evlerimiz ve ilimizi tanıtıcı meteryallerin bulunduğu Bartın standı büyük ilgi gördü" dedi.

Bartın standına büyük ilgi gördüğünü belirten Bartın TSO Başkanı Cihat Çakır, " Türkiye'nin turizm tanıtımında büyük rol oynayan ve turizm fuarcılığında dünyanın en büyük 5'inci fuarı konumuna ulaşan EMITT, her yıl hayata geçirdiği yeni konseptleri ve yenilikleriyle de turizm fuarcılığında öncü bir rol oynuyor. Çok sayıda ziyaretçi akınına uğrayan standımızda Bartın'ın geleneksel yiyecekleri, Amasra Salatası, ayrıca Bartın'ın tanıtılması amacıyla kitap, broşür, CD ile çok sayıda hediyelik eşya dağıtıldı. Batın Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin turizme yönelik üretimleriyle yer alırken, bir tarih ve kültür şehri olan Bartın'nın turizmden hak ettiği payı alabilmesi ve ilimizin turizminin farklı kazanımlar ve değişik açılımlar kazanması amacıyla Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tso Başkanı Çakır: 'Emıtt Fuarı'nda Bartın Standı Büyük İlgi Gördü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement