Kırşehir TSO'dan 100. Yıl Etkinliklerine Davet - Son Dakika
Yerel

Kırşehir TSO'dan 100. Yıl Etkinliklerine Davet

Kırşehir TSO\'dan 100. Yıl Etkinliklerine Davet

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, 100. yıl etkinlikleri düzenliyor.

25.08.2014 09:08  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), 100. yıl etkinlikleri düzenliyor.

Etkinlikler kapsamında Kırşehir'de Nurettin Rençber sahne alacak.

TSO Başkanı Selehattin Ekicioğlu, 'Kırşehir ekonomisine katkı sunmak amacı ile 1914 yılından bu yana Kırşehir'e hizmet sunuyoruz' dedi.

Selehattin Ekicioğlu, "1914 yılında kurulan, kurulduğu günden bu yana ilimizin ticaretini geliştirmek ve ekonomiye katkı sağlamak amacıyla üyelerine hizmet veren Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası 100.yılında da aynı anlayışla yoluna devam etmektedir. Yönetime geldiğimiz günden itibaren 'şeffaf yönetim' anlayışı ile hareket ederek, önceki dönemlerde var olan teslimiyetçi ve vesayetçi anlayışı ortadan kaldırdık. Odayı dışarıdan yönetmek yerine, seçilmişlerin yönetimde söz sahibi olduğu bir felsefe ile harekete geçtik.

Odamızın 100.yılı münasebetiyle, hem hizmet kalitemizi artırmak hem de üyelerimize daha kaliteli ve etkin hizmet vermek için akreditasyon çalışmalarına başlayarak 'Beş Yıldızlı Oda' olmak için kolları sıvadık. Bunun yanı sıra, dört yönetim sistemine birden başvurduk. İlk olarak, daha evvelden almış olduğumuz ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgemizi yeniledik.

Kalite belgemize ek olarak, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesini de aldık.

Bu yıl içinde bu belgelere ek olarak ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi çalışmalarımızı da sonuçlandırarak belgelerimizi alacağız. Ciddi bir çalışma ve özveri gerektiren bu çalışmaları Odamız bünyesinde toplamamızın sebebi, üyelerimize ve ilimize daha kaliteli hizmet sunmak ve Türkiye'de parmakla gösterilen Odalardan biri olmak. Ayrıca, Odamızda uygulamakta olduğumuz ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi'ne yakışır bir hedef belirleyerek önümüzdeki dönemde 100.Yıl Hatıra Ormanı oluşturacağız.

100 yılı geride bırakan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın bugünkü Yönetim Kurulu Başkanı olarak Odamızın bugüne gelmesinde emeği geçen tüm eski yöneticilerine, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine şükranlarımı sunuyor vefat edenlere Allah'tan rahmet sağ olanlara sağlık ve afiyet diliyor 100.yıl kutlamalarımıza tüm üyelerimizi ve değerli halkımızı davet ediyorum" şeklinde konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehir TSO'dan 100. Yıl Etkinliklerine Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement