TSO'dan Gecikmiş Üye Aidatlarına Yeni Fırsat - Son Dakika
Yerel

TSO'dan Gecikmiş Üye Aidatlarına Yeni Fırsat

TSO\'dan Gecikmiş Üye Aidatlarına Yeni Fırsat

Samsun TSO, oda aidatlarını son beş yıl içinde ödemeyen ve icra aşamasına gelen üyelere, borçlarını kredi kartı ile dokuz taksitle ödeme kolaylığı getirdi.

16.02.2015 15:58  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), oda aidatlarını son beş yıl içinde ödemeyen ve icra aşamasına gelen üyelere, borçlarını kredi kartı ile dokuz taksitle ödeme kolaylığı getirdi.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, gecikmiş aidatlarını ödemeyen üyelerine meclisten aldıkları yetkiyle, kredi kartı ile taksit yoluyla ödeme kolaylığı getirdiklerini söyledi. Son beş yıl içinde aidatlarını ödemeyen üyelerle ilgili yeni bir çalışma yaptıklarını belirten Başkan Salih Zeki Murzioğlu, "5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu'nun 77. maddesi gereği oda aidatları ve bunlara ait kesinleşen gecikme zamları için tahsil zaman aşımı beş yıl olduğundan, oda yönetim kurulu olarak bu alacakların icra yoluyla tahsili için gerekli çalışmaları yapmak zorundayız. Gecikmiş aidatlarını yapılandırmayan üyelerimizin yasa gereği herhangi bir icra işlemine maruz kalmaması için oda meclisince, yönetim kurulumuza verilen yetkiye istinaden kredi kartı ile 9 taksit halinde ödeme kolaylığı getirilmiştir. Üyelerimizin zor durumda kalmamaları açısından 30 Haziran 2015 tarihine kadar bu fırsattan yararlanmalarını bekliyoruz. Üyelerimiz, konuyla ilgili Odamız Muhasebe Servisi'nden gerekli bilgiyi alabilir" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TSO'dan Gecikmiş Üye Aidatlarına Yeni Fırsat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement