Tşof Başkanı Apaydın'dan Kubaliç'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tşof Başkanı Apaydın'dan Kubaliç'e Ziyaret

Tşof Başkanı Apaydın\'dan Kubaliç\'e Ziyaret

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç’i ziyaret etti.

21.09.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Apaydın okulların açıldığı şu günlerde velilere uyarıda bulunarak "Çocuklarınız gerçek servisçilere verin" dedi.

Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Eğitim semineri için Didim'de bulunan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ile Samsun Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan vekili Yusuf Saim Erkan'ı ağırladı. Didim'e yıllardır geldiğini ifade eden TŞOF Başkanı Apaydın Didim'de Altınkum bölgesinde tesislerinin bulunduğunu ve Mayıs ayı ile Eylül ayında tesislerin hizmet verdiğini söyledi.

Apaydın kendisinin ayrıca Kredi Kefalet kooperatiflerinde görevlerinin olduğunu, Samsun- Sinop Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge birliğinin 3 günlük eğitim semineri için Didim'de bulunduklarını ifade etti. Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç'in davetlisi olarak geldiklerini ve kendisiyle tanışmanın mutluluk verdiğini ifade etti.

Apaydın 19 Eylül'de başlayan yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla da Velilere seslenerek "18 milyon öğrenci okullara başladı. Üzerine bir de Bayram tatili dönüşü olunca bir haftalık bir trafik yoğunluğu yaşandı. Bu noktada Emniyet Genel Müdürlüğü ile Belediyelerin Zabıta Müdürlüklerinin kararlar var. Bilindiği üzere 3 türlü servis taşımacılığı var. Birisi şehir içi, ikincisi işyeri servis taşımacılığı üçüncüsü ise taşımalı eğitim sistemi. Federasyon olarak önem verdiğimiz konu ise çocuklarımızın güvenle taşınması. Bu noktada velilerimiz çocuklarını gerçek servisçilere versin. Kayıt dışı taşıyanlara itimat etmesinler" dedi.

Türkiye'de bulunan Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatiflerinin devletin sağladığı destekle esnaflara uygun şekilde kredi verdiğini kaydeden Apaydın Kooperatif Başkanlarına seslenerek "Krediyi eşe dosta değil hak eden verin. Bu verilen krediler nimetse nimeti menfaatler doğrultusunda değil herkes yararlansın" dedi.

Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, TŞOF Başkanı Apaydın'ın Didim'de ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, bu tür ikili ilişkileri geliştirmenin önemine değindi. Görev yaptığı süre içerisinde kooperatifi durumuyla ilgili de bilgiler veren Kubaliç, Kooperatif binasının son halini Apaydın'ı anlatıp binayı gezdirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tşof Başkanı Apaydın'dan Kubaliç'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement