TTNET Müşterileri Orman Kuruyor - Son Dakika
Güncel

TTNET Müşterileri Orman Kuruyor

TTNET Müşterileri Orman Kuruyor

Dünya Ormancılık Haftasında, e-faturalı TTNET müşterileri orman kuruyor.

22.03.2014 12:12  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TTNET e-faturaya geçen müşterilerine Balıkesir'de kurduğu TTNET ormanı ile teşekkür ediyor. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için e-fatura kullanmayı tercih eden TTNET müşterileri, TTNET ormanında kendileri adına dikilen bir fidana sahip oluyor. TTNET müşterilerinin halen yarısından fazlası kağıt fatura yerine e-fatura kullanarak çevrenin korunmasına katkıda bulunuyor.

Türkiye'nin lider internet şirketi TTNET, Dünya Ormancılık Haftası'nda TEMA ile yaptığı işbirliği kapsamında, ofislerden e-fatura başvurusu yapan her müşterisi için Balıkesir'de bulunan TTNET Ormanı'na bir fidan dikiyor. 21-26 Mart tarihleri arasında ofislere gelerek kağıt fatura yerine e-faturaya geçen her TTNET'liye kendisi adına dikilen fidanın sertifikası sunuluyor. TTNET Ormanı, Sedir, Selvi ve Karaçam ağaçlarından oluşuyor.

TTNET, dünyanın en önemli yenilenebilir doğal kaynaklarından biri olan ormanları korumak için müşterileri arasında yaygınlaştırdığı e-fatura kullanımıyla, son bir yılda yaklaşık 18.000 ağacın hayatını kurtardı.

TTNET'in e-faturayı tercih eden müşterileri son bir yıl içinde yaklaşık 60 ton kağıt tasarrufu yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TTNET Müşterileri Orman Kuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement