Ttnet Müzik'ten Bayram Yenilikleri - Son Dakika
Güncel

Ttnet Müzik'ten Bayram Yenilikleri

Dijital müzik platformu TTNET Müzik, web ve mobil platformlarına eklediği yeni özelliklerle bayramda kullanıcılarının dijital müzik deneyimini zenginleştirdi.

27.07.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dijital müzik platformu TTNET Müzik, web ve mobil platformlarına eklediği yeni özelliklerle bayramda kullanıcılarının dijital müzik deneyimini zenginleştirdi.

TTNET'ten yapılan açıklamaya göre, yeni bir üyelik seçeneği olan 45'lik müzik paketi, sosyal medya üzerinde sınırsız dinleme özelliği, mobilde uygulamadan bağımsız müzik keyfi gibi yenilikler, TTNET Müzik kullanıcılarının bayram tatiline keyif katacak. Ayrıca kredi kartı ile ödeme kolaylığı ve ayda toplam 1000 ücretsiz şarkı hakkı, kullanıcılara sunulan diğer yeni ayrıcalıklar arasında bulunuyor. TTNET Müzik'in web ve mobil platformlarına eklediği bu yeni özelliklerle kullanıcılar müzik dolu bir bayram tatili geçirecek.

TTNET Müzik, üyelerine verdiği ücretsiz şarkı haklarını da genişletti. Tüm TTNET Müzik üyeleri ayda toplam 1000 şarkıyı hem mobil hem de web platformları üzerinden ücretsiz olarak dinleyebiliyor.

Milyonlarca şarkıyı müzikseverlerle buluşturan TTNET Müzik, sosyal medya üzerinde geliştirdiği özelliklerle dijital müziği daha da yaygınlaştırdı. TTNET Müzik kullanıcıları web veya mobil platform üzerinden dinledikleri şarkıları sosyal medya hesapları üzerinden rahatlıkla paylaşabilecek. Bu güncelleme ile birlikte paylaşılan şarkı, üye girişine gerek olmadan hem mobil hem de web platformları üzerinden 30 saniye sınırı olmaksızın dinlenebilecek.

Kullanıcılarına kolay ve keyifli bir müzik deneyimi yaşatmayı hedefleyen TTNET Müzik'in ödeme kanallarına bir yenisini daha eklendi. TTNET Müzik'te sınırsız şarkı dinlemek ve dilediği şarkıları indirmek isteyen kullanıcılar TTNET faturasıyla veya GSM faturasıyla yapabildikleri ödemelerini artık kredi kartı ile de yapabilecek.

Tüm dijital müzik platformları içinde sadece TTNET Müzikte bulunan bu yeni paket seçeneği ile sadece şarkı indirmek isteyen kullanıcılar aylık 45 yerli şarkıyı 4,5 liraya indirebilecek. 45'lik müzik paketi ile birlikte TTNET Müzik'te kullanıcılara sunulan paket seçeneklerinin sayısı dörde çıktı.

Kullanıcılarına "Müziğini Her Yerden Dinle" mottosuyla seslenen TTNET Müzik, mobil platformlarda art arda yenilikler yapmaya devam ediyor. TTNET Müzik kullanıcıları mobil platformlarda uygulama üzerinden olduğu gibi mobil tarayıcılar üzerinden de müzik dinleyebilecek.

Geliştirilen HTML5 servisi sayesinde artık TTNET Müzik mobil uygulaması yüklü olmasa dahi mobil web tarayıcıdan "ttnetmuzik.com.tr" adresi yazılarak kullanıcılar aynı haklara sahip olarak şarkı dinleyebilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ttnet Müzik'ten Bayram Yenilikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement