Ttnet'ten Girişimcilik Ekosistemine Destek - Son Dakika
Güncel

Ttnet'ten Girişimcilik Ekosistemine Destek

TTNET, girişimcilik ekosisteminin gelişmesine desteğini sürdürüyor.

05.04.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TTNET, girişimcilik ekosisteminin gelişmesine desteğini sürdürüyor.

TTNET açıklamasına göre, şirket, girişimcilerin yanı sıra yatırımcılara da destek olarak daha fazla yatırımcının girişimcilik ekosistemine dahil olmasına katkı yapmayı hedefliyor. Yatırımcıları, melek yatırımcı haline getirmeyi amaçlayan uluslararası platform Angel Labs'ın TTNET sponsorluğunda İstanbul'da düzenlediği eğitim programına, 60 yatırımcı katıldı.

Dünya çapında 50'den fazla ülkede yeni girişim ekosistemlerini destekleyen ve 2014 yılında, Türkiye'nin de dahil olduğu birçok ülkede 25 farklı eğitim düzenleyecek Angel Labs, özel eğitim programları ile yatırımcı ve girişimcileri melek yatırımcılık konusunda bilgilendiriyor. Angel Labs potansiyel  melek yatırımcıları eğiterek melek yatırımcı sayısını arttırmayı ve bu sayede daha fazla girişimcinin desteklenmesini sağlamayı hedefliyor.

Eğitimin ardından, TTNET Teknoloji Vadisi programı kapsamında kuluçka merkezine yerleşen beş girişimci, yatırımcılara sunum yaparak projelerini tanıttı ve önemli bir yatırımcı kitlesi ile bir araya gelme fırsatı buldu.

TTNET Teknoloji Vadisi

TTNET Teknoloji Vadisine başvuran ve değerlendirme aşamasını başarıyla geçen girişimciler Hızlandırma Programı kapsamında 10 günlük bir eğitim kampına alınıyor. Eğitim kampı sonrasında başarılı bulunan girişimler, kuluçka sürecinde TTNET'in kuluçka merkezlerinde ofis alanı, teknoloji altyapısı, çeşitli alanlarda uzman mentorluğu ve danışmanlık desteği ile gelişiyor. Programın son aşamasında ise girişimciler TTNET iş ortağı olma opsiyonuna kavuşuyor.

TTNET Teknoloji Vadisi'nin ilk dönemi için 700'den fazla başvuru arasından seçilen 13 girişim, TTNET'in kuluçka merkezlerine yönlendirilmişti. TTNET Teknoloji Vadisi'nin ikinci dönemi için başvuru süreci devam ediyor.

Program hakkında daha fazla bilgi "www.ttnetteknolojivadisi.com.tr" adresinden alınabiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ttnet'ten Girişimcilik Ekosistemine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement