Ttnet ve Boğaziçi Üniversitesi'nden Girişimcilere Liderlik Desteği - Son Dakika
Güncel

Ttnet ve Boğaziçi Üniversitesi'nden Girişimcilere Liderlik Desteği

TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile devam eden "Liderlik ve Girişimcilik Programı"nda bu hafta Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay deneyimlerini paylaştı.

21.06.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile devam eden "Liderlik ve Girişimcilik Programı"nda bu hafta Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay deneyimlerini paylaştı.

TTNET açıklamasına göre eğitimler kapsamında bu hafta katılımcılarla bir araya gelen Okyay, girişimcilik ve liderliğin öğrenilen bir şey olmadığını bildirdi.

Kişilerin gözlem yaparak kendi yolunu çizmesi gerektiğini aktaran Okyay, şunları kaydetti:

"Farklı fikirleri olan insanlara ihtiyaç var. Girişimcilik hayal kurmakla başlıyor ve sabır göstererek başarıya dönüşüyor. Girişimciler fikirlerine inanmalı ve bu fikirlere tutkuyla bağlı olmalı. Hayallerinize çevrenizdeki insanları da inandırmalısınız. Başarı ancak o zaman geliyor. Türkiye'nin çok fazla sayıda girişimciye ihtiyacı var. Girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi, yeni iş alanlarının yaratılması gerekiyor. Hizmet aşkıyla işini yapan girişimciler başarıyı yakaladıkları gibi ülke ekonomisine de katkıda bulunuyorlar. Girişimciler dönemin nabzını iyi koklamalı. Fırsatları değerlendirmek ve iyi zamanlama yapmak başarılı olmanın püf noktasıdır."

Liderlik ve Girişimcilik Programı kapsamında yapılacak bir sonraki eğitimde, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Behice Ertenü'nün katılımıyla "Liderlik Atölyesi" gerçekleşecek.

5 Temmuz'da ise TTNET CEO'su Abdullah Orkun Kaya, gençlerle bir araya gelecek. Katılımcılar, 5 Temmuz'da Kaya'nın vereceği ders sonrası sertifikalarını alacaklar. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ttnet ve Boğaziçi Üniversitesi'nden Girişimcilere Liderlik Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement