Ttso Başkanı Davut Efe'den Tepki - Son Dakika
Yerel

Ttso Başkanı Davut Efe'den Tepki

Ttso Başkanı Davut Efe\'den Tepki

Tavşanlı’da üretim yapan bir fabrikanın sertifika törenine katılan TTSO Başkanı Davut Efe, Vali Şerif Yılmaz'ın da katıldığı sertifika töreninde kendisine söz hakkı verilmemesine tepki gösterdi.

13.02.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı'da üretim yapan bir fabrikanın sertifika törenine katılan TTSO Başkanı Davut Efe, Vali Şerif Yılmaz'ın da katıldığı sertifika töreninde kendisine söz hakkı verilmemesine tepki gösterdi.

Tavşanlı'da üretim yapan bir firmanın sertifika töreninde Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, kendisine söz hakkı verilmediği için tepki gösterdi. Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'ın da katıldığı törende yapılan konuşmaların ardından kursiyerler bölüm bölüm sahneye davet edilerek yine protokol mensuplarının elinden sertifikalarını aldı. Bu esnada bir grup işçiye belgelerine vermesi için çağrılan TTSO Başkanı Davut Efe, "Bize burada söz hakkı verilmedi, birilerinin hakkına tecavüz etmiş olacağım ama işçi kardeşlerime de söyleyeceklerim var" diyerek tepki gösterdi.

Davut Efe, sertifikalarını verdiği işçilere seslenerek, "Size büyük bir görev düşüyor. İşinize sahip çıkın ki sizden sonrada burada 300-500 kişi daha iş sahibi olacak. Çalışan arkadaşlarıma bu fabrikaları kendi iş yerleri gibi görmelerini tavsiye ediyorum. Hala Tavşanlı'mız da 7 bin işsiz gencimiz var. Domaniç, Emet, Harmancık göç veriyor. Onları buraya toplamak için en büyük desteği siz vereceksiniz. İşsizliğin önlenmesine katkı sağlamış olacaksınız. Aldığınız belgeler ve yeni işleriniz hepinize hayırlı olsun" diye konuştu. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ttso Başkanı Davut Efe'den Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement