Tüb Üyesi Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Bayanlar Voleybol Takımından Nkü Rektörüne... - Son Dakika
Yerel

Tüb Üyesi Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Bayanlar Voleybol Takımından Nkü Rektörüne...

Tüb Üyesi Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Bayanlar Voleybol Takımından Nkü Rektörüne...

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) üyesi üniversitelerinin katılımıyla Bayan Voleybol Turnuvası’nda üstün başarı göstererek, birinci olmaya hak kazanan (NKÜ) Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bayanlar Voleybol Takımı, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’ i ziyaret etti.

21.03.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) üyesi üniversitelerinin katılımıyla Bayan Voleybol Turnuvası'nda üstün başarı göstererek, birinci olmaya hak kazanan (NKÜ) Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bayanlar Voleybol Takımı, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek' i ziyaret etti.

TÜB üyesi üniversitelerin NKÜ Spor Kompleksinde birinci olma yarışında kupayı Namık Kemal Üniversitesine kazandıran takım ile bir araya gelen Şimşek, "Gençlerimizi Üniversitemize bu gururu yaşattıkları için gönülden kutluyorum. Bu başarıların derslerinde devam etmesini diliyorum" dedi.

Öğrencilerin derslerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da kendilerini geliştirmeleri için her türlü çalışmaya destek verdiklerini belirten Prof. Dr. Şimşek, "Sosyal ve kültürel alanda kendilerini gösteren öğrencilerin her alanda başarıyı yakaladıklarına şahit oluyoruz. Bu amaçtan yola çıkarak üniversitemizde bilimsel çalışmaların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de büyük önem verilmektedir" şeklinde konuştu.

NKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bayanlar Voleybol Takımı ise verdiği desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek'e teşekkür ederek, daha büyük başarılar kazanacakları sözünü verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüb Üyesi Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Bayanlar Voleybol Takımından Nkü Rektörüne... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement