Tudor'dan Flaş Karar! İptal Etti - Son Dakika
Spor

Tudor'dan Flaş Karar! İptal Etti

Tudor\'dan Flaş Karar! İptal Etti

Igor Tudor, Beşiktaş derbisi için fazla mesai yaptı, gitmeyi planladığı Zagreb programını iptal etti.

20.02.2017 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Igor Tudor, Beşiktaş derbisi için fazla mesai yaptı, gitmeyi planladığı Zagreb programını iptal etti. Rizespor maçı sonrasında futbolcularına 1.5 gün izin veren Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, Pazar gününü Florya Metin Oktay Tesislerinde geçirdi.



Geçtiğimiz hafta Pazar günü Zagreb'de dünyaya gelen kızını görmeyi planlayan Igor Tudor, 1-1 sona eren Rizespor maçı sonrasında bu programını iptal etti, İstanbul'da kaldı. Igor Tudor, daha 2 hafta önce Karabükspor'un başında iken Beşiktaş'a karşı aldığı galibiyeti Galatasaray'da da yaşamak adına kolları sıvadı.



10 Şubat'ta oynanan maçta Karabükspor'un teknik adamı olarak Beşiktaş'a karşı 2-1 galip gelmeyi başaran Igor Tudor, tam gün boyunca önce Galatasaray'ı yani takımını sonra siyah beyazlı takımı analiz etti.



Rizespor-Galatasaray maçını ekibi ile izleyen Tudor, daha sonra Pazar günü Beşiktaş'ı radarına aldı. Galatasaray'ın yeni teknik patronu Igor Tudor, 'nasıl olsa daha önce başardım' hissine kapılmayıp dersine çalıştı. Hırvat teknik adam, 2 hafta önce yendiği Beşiktaş'ın sezon başından bu yana Karabükspor ile birlikte puan kaybettiği maçları tek tek yardımcıları ile Florya'da izledi.



Rakiplerinin durduğu ve Siyah beyazlıların özellikle 3 puan ile ayrılamadığı maçlar analiz edildi.

Hırvat hoca, sarı kırmızılı takımı ve oyuncularını da daha iyi tanımak, artı ve eksi yanlarını ezberlemek adına hem Galatasaray'ın maçlarını izledi hem de yardımcısı Ayhan Akman'dan futbolcular hakkında bilgi aldı.



Son olarak Galatasaray teknik heyeti, Beşiktaş'ın Akhsar Belediyespor'u 3-1 mağlup ettiği maçı izledi. Futbolarena

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Tudor'dan Flaş Karar! İptal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement