TÜFAD 2. Olgunlar Futbol Turnuvası, Manavgat'ta Başladı - Son Dakika
Spor

TÜFAD 2. Olgunlar Futbol Turnuvası, Manavgat'ta Başladı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin 50. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2. Olgunlar Futbol Turnuvası, Manavgat'ta başladı.

07.04.2014 23:16  Güncelleme: 23:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) 50. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2. Olgunlar Futbol Turnuvası, Manavgat'ta başladı.

Bu yıl "Şöhretler buluşuyor" sloganı ile düzenlenen ve 10 Nisan Perşembe gününe kadar devam edecek turnuvaya 20 takım katılıyor. Turnuvada ilk gün Trabzon- Van, Eskişehir- Yalova, Bursa- Kırıkkale, Antalya- Zonguldak, Adana- Batman, Denizli-Manavgat, Kayseri- Muş maçları gerçekleştirildi.

Sueno Otel sahalarında yapılan maçları TÜFAD Başkanı İsmail Dilber ile teknik direktörler Özkan Sümer, Metin Türel ve Tınaz Tırpan izledi.

- Ünlü isimlerin turnuvaya katılması bekleniyor

Dilber, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvalarına 55 şubeden 20 takımın katıldığını söyledi.

Antalya'da futbol adamlarını buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Dilber, "Organizasyonlarla TÜFAD camiası içinde kaynaşmayı ve birlik beraberliği sağlamayı amaçlıyoruz. Antalya'nın güzel ikliminde futbolun güzelliklerini yaşacağız. Ayrıca TÜFAD toplantımızı da gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki yıllarda organizasyonu uluslararası boyuta taşımak istiyoruz" dedi.

Turnuvaya Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile Samet Aybaba, Ziya Doğan, Hasan Şaş, Tanju Çolak, Metin Tekin, Rüştü Reçber, Metin Türel gibi teknik direktör ve eski futbolcuların da katılması bekleniyor.

Turnuva kapsamında 9 Nisan Çarşamba günü Manavgat Atatürk Stadı'nda Şöhretler karması ile Manavgat karması maç yapacak. Şöhretler karmasında Rüştü Reçber, Ali Gültiken, Ergün Penbe, Fatih Tekke, Hüseyin Şimşir, Samet Aybaba, Oytay Derelioğlu, Tanju Çolak, Bülent Korkmaz, Celil Sağır da yer alacak.

-manavgat

TÜFAD 2. Olgunlar Futbol Turnuvası, Manavgat\'ta Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor TÜFAD 2. Olgunlar Futbol Turnuvası, Manavgat'ta Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement