TÜFAD Aydın'da 'Tekin'le 4. Kez Devam Dedi - Son Dakika
Yerel

TÜFAD Aydın'da 'Tekin'le 4. Kez Devam Dedi

TÜFAD Aydın\'da \'Tekin\'le 4. Kez Devam Dedi

TÜFAD Aydın Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Tevfik Ata Tekin, Erman Kırmızı'ya karşı aldığı 157 oyla tekrar başkanlığa seçildi.

16.06.2015 08:03  Güncelleme: 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜFAD Aydın Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Tevfik Ata Tekin, Erman Kırmızı'ya karşı aldığı 157 oyla tekrar başkanlığa seçildi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Aydın Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kongrede mevcut başkan Tevfik Ata Tekin'in listesi ile Çine Madranspor Sportif Direktörlük görevini yürüten Aydınlı antrenör Erman Kırmızı'nın listeleri yarıştı. 425 delegeden 193'ünün oy kullandığı genel kurulda 36 oy alan Erman Kırmızı'yı 121 oy farkla geçerek 157 oy ile tekrar seçilen Tevfik Ata Tekin güven tazelediği gibi TÜFAD Aydın Şubesi'nin 4. kez başkanı oldu.

Aydın TÜFAD İl Binası'nda yapılan genel kurulun Divan Başkanlığı'nı Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Hasip Arıkan yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda faaliyet raporu, gelir gider raporu, denetim kurulu raporu ve tahmini bütçe okundu. Her iki adaya konuşma fırsatı tanınırken ilk konuşmayı Tevfik Ata Tekin yaptı.

"EĞİTİM FAALİYETLERİNİ ARTTIRACAĞIZ"

Bu işe başlarken kendi ayaklarını üzerinde durabileceği bir anlayışla yola çıktıklarını kaydeden Tekin, "Derneklerde değişim çok önemlidir. Değişim gelişimi gerektiriyor. Değişimin asıl temeli mekan ve koşulları değiştirmekle başlıyor. Daha önceki yönetimlerle aldığımız kararla kendi binamıza sahip olmayı başardık. Değişim için olmazsa olmaz koşulları ve mekanları sağlamak gerekir. Bunlara paralel olarak üretim artar. Aynı zamanda gelişimi sağlayacak adayların da öncelikli olarak kendi gelişimlerini sağlamak durumundadırlar. Gelişeceğiz ki o gelişimleri tüm arkadaşlarımızla paylaşıp çevremize ışık saçacağız. Öncelikle hedefimiz kendimizi geliştirmek olmalıdır. Bundan sonra eğitim faaliyetlerini arttıracağız. Tüm kaynakları üyelerimizin gelişimleri için harcayacağız" dedi.

"KAZANAN AYDIN FUTBOLU VE ANTRENÖRÜ OLACAK"

Aydın'da TÜFAD'ın bir hareketsizlik içinde olduğunu iddia eden Erman Kırmızı da, "Antrenörler buraya sadece sözleşme yapmaya geliyorlar. Biz kaybetmek ve kazanmak için aday olmadık. Aday olmamız mevcut yönetimin bir nebze olsun hatalarını görmeyi sağlayabilir. En büyük sıkıntıyı C lisanslı arkadaşlar yaşıyor. Bu C lisanslı arkadaşlara yardım konusunda ulaşılamıyor. Bu anlamda antrenör arkadaşları mağdur etmemeye çalışacağız. Spor okulları açıp civardaki amatör kulüplerde iş bulamayan arkadaşlara iş imkanı sunacağız. Bugün burada kazanan ben ya da Tevfik hoca olmayacak. Kazanan Aydın futbolu ve antrenörü olacak" diye konuştu.

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Dördüncü dönemde de yeniden başkan seçilen TÜFAD Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin'in başkanlığındaki yönetim kurulunda Kazım Zeyrek, Mehmet Öztürk, Muzaffer Yılmaz, Osman Aktar, Sabri Hakan Ündey, Mehmet Esat Yıldırım, Süleyman Kabasakal, İlyas Doğan, Yaşar Var, Bülent Demirayak, Hasan Karaca, Soner Ancın ve Erkan Eyiol yer aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TÜFAD Aydın'da 'Tekin'le 4. Kez Devam Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement