Tüfekli Soyguncuyu Sopayla Kovaladı - Son Dakika
Güncel

Tüfekli Soyguncuyu Sopayla Kovaladı

Tüfekli Soyguncuyu Sopayla Kovaladı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren bir büfeden silahlı soygun yapmak isteyen maskeli gaspçı, dükkan sahibinin sopayla karşılık vermesi üzerine olay yerinden kaçtı.

13.10.2014 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren bir büfeden silahlı soygun yapmak isteyen maskeli gaspçı, dükkan sahibinin sopayla karşılık vermesi üzerine olay yerinden kaçtı.

Karayiğit Tekel Gıda'yı silahla soymak isteyen Emrah Y. (18) ve Ozan E. (19) Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir haftalık çalışma sonucu yakalandı. Gaspçılardan Emrah Y'nin elindeki pompalı tüfekle iş yerine girerken, tezgahtaki Musa Karayiğit ile arasında geçenlerin güvenlik kameralarına yansıyan bölümü dikkat çekti.

"PARALARI ÇIKART SIKARIM"

Büfeye giren maskeli Emrah Y, elindeki pompalı tüfeği Musa Karayiğit'e doğrultarak, "Paraları çıkar, kasayı boşalt. Yoksa sıkarım" dedi. O an soğuk kanlılığını koruyan Musa Karayiğit, "Maskeni çıkar, sonra sık" karşılığını verdi. İkinci kez Musa Karayiğit'ten paraları kasadaki çıkarmasını isteyen maskeli gaspçı, yine "Sıkarım" tehdidi savurdu. Bu arada tezgahın altına doğru uzanan Musa Karayiğit sopaya sarıldı.

SOPAYI ÇIKARINCA KAÇTI

Yüzündeki maske, elindeki pompalı tüfekle büfeyi gasp etmeye gelen Emrah Y., Musa Karayiğit'in sopaya davranması sonucu kaçtı. Olayın ardından Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gaspçı Emrah Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

BENZİN İSTASYONU SOYACAKLARDI

Güvenlik kamerasındaki görüntüleri inceleyen Çerkezköy Emniyeti bir haftalık çalışmanın ardından gaspçı Emrah Y., ile ona gözcülük yapan Ozan E.'ye ulaştı. Dün yakalanan iki gaspçının ilk sorgusunda bir benzin istasyonunu soymak için hazırlandıkları ortaya çıktı. Benzin istasyonunu soyamayacaklarını anlayan iki gaspçının en yakın gördükleri büfeye yöneldikleri öğrenildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tüfekli Soyguncuyu Sopayla Kovaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement