Tüfenkci, Darende İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tüfenkci, Darende İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Darende ilçesini ziyaret etti.

09.06.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Darende ilçesini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti İlçe Başkanlığı'na giden Tüfenkci, parti teşkilatı ile toplantı yaparak seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Tüfenkci, burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlerdeki başarıda teşkilatların büyük payı olduğunu belirterek, "Darende teşkilatımız, seçim döneminde yaptığı çalışmalar ve gayretleri ile yüzümüzü kara çıkarmadı. Bu vesileyle tüm birimlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Teşkilat olarak, Cumhurbaşkanlığı için gönlümüzden geçen aday Genel Başkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. Herkesten önce bizlerin, Genel Başkanımızı ve Başkanımızı sahiplenmemiz ve onun arkasında durmamız gerekir. Bu konuda hamdolsun Malatya'da teşkilatın, sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı için tam destek verdiklerini yaptığımız çalışmada da gördük. Bundan dolayı teşkilatımla gurur duyuyorum."

Ardından, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'i makamında ziyaret eden Tüfenkci, hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi.

Eser, Tüfenkci ve AK Parti Darende İlçe Teşkilatı'na çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Teşkilatlar bizi bu makama taşımada büyük görev üstlenmişlerdir. Onların yaptığı çalışmalar hiçbir zaman unutulmayacak. Bundan sonra da Darende'ye yapacağımız hizmetlerde ve çalışmalarda teşkilatlarımız ile uyum ve istişare içerisinde olacağız" açıklamasında bulundu. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tüfenkci, Darende İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement