Tugay Kerimoğlu, Galatasaraylı Yavuzhan'ı Kaptı - Son Dakika
Spor

Tugay Kerimoğlu, Galatasaraylı Yavuzhan'ı Kaptı

Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın genç sol beki Yavuzhan Keleşoğlu'yla anlaşmaya vardı.

02.01.2016 11:16  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da uzun yıllar futbol oynadıktan sonra Gheorghe Hagi ve Roberto Mancini'nin yardımcılıklarını yapan Tugay Kerimoğlu, geçtiğimiz günlerde PTT 1.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörlüğüne getirilmişti. İlk teknik direktörlük deneyimini Şanlıurfaspor'da yaşayan Tugay, Galatasaray'ın genç sol beki Yavuzhan Keleşoğlu'nu almak istiyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Güneydoğu TV yorumcusu Mehmet Baylan tarafından yapılan habere göre Şanlıurfaspor genç oyuncu ile anlaşma sağladı. Buna karşın transferin kiralık mı yoksa bonservisiyle mi olacağı bilinmiyor.

YAVUZHAN KELEŞOĞLU KİMDİR

Galatasaray 21 yaşaltı takımında oynayan Yavuzhan Keleşoğlu 2 Haziran 1995 doğumlu. Solbek olarak oynayan genç oyuncu 21 yaşaltı ligde bu sezonun ilk devresinde 11 maça çıktı ve 3 gol attı. Yavuzhan ayrıca 3 kez sarı kart görürken bir kez de kırmızı kart gördü.

Tugay Kerimoğlu, Galatasaraylı Yavuzhan\'ı Kaptı

Son Dakika Spor Tugay Kerimoğlu, Galatasaraylı Yavuzhan'ı Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • FK: Güzel bir gelişme, orada kendini gelustirsin ve bir iki yil sonra GS ye geri dönsün, başarılar genç aslan. 5 0 Yanıtla
  • serikli: iyi olmuş gittiği gs de curursu 1 0 Yanıtla
    vo: sergen sen misin lan? 0 0
  • bayatlı19 : ne haber ama ?? 0 0 Yanıtla
  • YUNUS TEMİZ: Yavuzhan inancın ve hırsınla çok daha iyi yerlere geleceğine bulunduğun noktada başarılı olacağına eminim.yolun ve bartın açık olsun. 0 0 Yanıtla

Advertisement